ThetaHealing® Intuitív Anatómia

Az Intuitív Anatómia egy fantasztikus utazás önmagadba, olyan mélyre, ahol még talán sosem jártál.

A 15 napos kurzus során alaposan „megdolgozzuk” a szerveinket, szervrendszereinket, és rengeteg hitrendszert takarítunk ki mind a négy szinten.

A tanfolyam során a szokásos Örömvilág kényelmi szolgáltatásokon (mappa, jegyzetpapír, toll, tea, kávé) túl minden résztvevő kap:

magyar nyelvű munkafüzetetet

anatómiai atlaszt

egy személyes biorezonanciás vizsgálatot és elemzést

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® Intutitív Anatómia tanfolyamon?

A tanfolyam nem kér tőled az átlagosnál mélyebb érdeklődést az emberi test iránt, hiszen az Intuitív Anatómia elsősorban nem a szervek biológiai oldalát, hanem a hozzájuk kapcsolódó mintákat, hitrendszereket, érzéseket helyezi főkuszba.

Naponta:

Témák

01. nap: Az atomok (mikróbák és más méreganyagok)
02. nap: A csontrendszer
03. nap: A hormonrendszer
04. nap: Az emésztőrendszer
05. nap: A légzőrendszer
06. nap: A szív és a keringési rendszer
07. nap: A nyirokrendszer
08. nap: A kiválasztó és a nemi szervrendszer
09. nap: Az izmok
10. nap: Az idegrendszer
11. nap: A bőr
12. nap: A szemek
13. nap: Az agy
14. nap: A fül
15. nap: A test egésze

Mi a tanfolyam előfeltétele?

Egy gondolat a tanfolyamról

Maga volt a csoda ez a 15 nap, megtanultam újra önmagammal és másokkal kapcsolódni. Rendkívüli csapat gyűlt össze, akiknek ezúton is szívből szeretnék köszönetet mondani. Teljesen más ember lettem, mást vonzok, másképp érzem magam, másként látom a világot. A legjelentősebb, legszembetűnőbb változások a következők:
• Eddig a combom rendkívül problémás terület volt, és most konkrétan olyan, mintha a teljes kötőszöveti állomány kicserélődött volna. Sokkal rugalmasabb, erősebb, simább, és a bőr is sokkal élettel telibb. A narancsbőr szinte teljesen megszűnt. Mindez úgy, hogy semmilyen sportot nem kezdtem el. (Szerintem itt jelentős energiát képviselt a bántottság témáján való dolgozás.)
• Az alakom jelentősen elkezdett változni pozitív irányba. Azok a kis védelmi zsírok, amiket magam köré növesztettem kezdenek megszűnni.
• Óriási nyereség volt, hogy elmehettünk egy biorezonanciás mérésre. Szerintem eddig is viszonylag jól étkeztem, de Zsuzsa tanácsait követve, és az új étrendkiegészítőket használva, szinte teljes mértékben átálltam sokkal magasabb minőségű ételekre és alapanyagokra. Egyszerűen már képtelen vagyok megenni nagyon sok „egészségtelen” ételt, amik eddig a mindennapjaim részei voltak.
• A rezgésszintem megváltozott, más élményeket, más lehetőségeket vonzok be. És mást is engedek be az életembe.
• Tudom, hogy minden értem van. Eddig is ismertem ezt a felismerést, de valahogy mégsem éreztem legmélyebb szinten.
• Pont emiatt felértékelődött a saját felelősségvállalásom. A „thétának” köszönhetően eddig is tudatosan éltem, és a külvilág jeleit szinte azonnal oldottam magamban. De a tudat, hogy én ruházom fel a környezetemet az engem bénító, dühítő és még ezerfelé, -fajta energiákkal egyben óriási lehetőséget is ad arra, hogy mindezt önmagam felé is szeretettel, türelemmel eltelve gyengéden, de mégis hatékonyan oldjam.
• A spirituális képességeim ugrásszerűen fejlődtek. Ez mind az önmunka, mind a konzultációk során hatalmas nyereséget ad. Pillanatokon belül látom meg a kiinduló pontokat, a gyökérokokat, és az oldásuk is sokkal gyorsabb és hatékonyabb lett.
• Az én egyik személyes kedvencem, és ÓRIÁSI nyereségem: Nemcsak, hogy megengedem magamnak a pihenést, de még élvezem is. Félrerakom a telefonomat, később válaszolok üzenetekre. Nem akarok 5 ezerfelé szakadni. Sokkal inkább a helyemen vagyok.
• A Teremtő hihetetlen mennyiségű ötlettel lát el, az imént például épp rá mertem látni az egyik jelentősebb életprojektemre. Ezeket a „feladatokat” most már inkább élem meg lehetőségként, mint kötelességként. Az eddigi megfelelési kényszeri szintjeim eltűntek!
• A nőiességemen rengeteget dolgoztunk a tanfolyam alatt, azért ez a napi 2-3 ásás, elég ütős volt. Teljesen másképp viszonyulok a férfiakhoz, szeretem és tisztelem őket! És önmagamat is! Meghagyom nekik a teret és egyben lehetőséget, hogy azok legyenek akik. Mert csodálatosak, és mi, nők is!!
• Ezzel egyetemben, teljesen megváltozott a tanfolyamon az édesapámhoz fűződő viszonyom. Éreztem, ahogyan a lelkünk újra összeér, és végre nemcsak megértettem, de meg is éreztem, Noémi, amit mindig is mondtál. Azt, hogy mi választjuk a szüleinket, és hogy ők mindent megtesznek értünk. 30 évnyi civakodás után végre letettem a női generációs minták szemüvegét, és óriási boldogság leírni és megengedni önmagamnak azt az érzést, hogy SZERETEM az ÉDESAPÁMAT! ϑ Amint energetikailag megtörtént a változás, úgy meg is jelent a fizikai síkon. Hálásan köszönöm Neked Noémi, hogy lehetőséget biztosítasz arra, hogy fejlődhessek, és hogy szereteteddel, gondoskodásoddal és végtelen odaadásoddal minden egyes tanfolyamot rendkívülivé teszel számomra! És hát mi akadt a kezembe pont takarítás közben?! Sokunknak innen indult minden, egy jó kis örömvirágos workshoppal az Evernessen.
Anonim

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Intuitív Anatómia ára 525 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11