Családállítás integrál szemléletben

Árak

Állítói hely: 25 000 Ft
Segítői hely: 15 000 Ft
Egyéni családállítás:
25 000 Ft (90 perc)
30 000 Ft (120 perc)
Valamint egyéni 1 napos: 99.000 Ft/kb. 8 óra

Telefon

+36 30 214 1447

Email

info@buzaedit.hu

Bert Hellinger, aki a Családállítás módszerét átültette és alkalmazni kezdte felismerte, hogy a családunk minden egyes tagjával egy láthatatlan fonalon keresztül össze vagyunk kötve, a szeretet által. Ez a szeretet rendje.

A szeretet minden egyes családtagot összekapcsol, akkor is, ha nem találkoztak soha életükben, ha sok-sok generáció sora választja őket el egymástól. Genetikusan hordozzuk a felmenő generációink nehézségeik, traumáit, eseményeit, a sorsukat, a be nem teljesített álmaikat a külső tulajdonságaikon is túl. Ennek egy része, nem a miénk és ebben az életben nincs dolgunk vele, akadályoznak, visszafognak, hátráltatnak minket, nem tudunk teljes életet élni, addig míg mindezeket hordozzuk. Ezeket a nehézségeket, traumákat oldhatod ki és teheted le a családállítás módszerével.

A családállítást, ha a tudomány szemüvegén keresztül akarnánk leírni, akkor azt mondhatjuk, hogy az alapját a kvantum-összefonódás elve adja. A kvantum részecskék összefonódnak, majd szétválnak, de szétválásuk után, már sosem lesznek ugyanolyanok, mert ugyan két különálló rendszer lesznek megint, de már örökké egy redszerként léteznek ezután. Mert minden, ami az egyikkel történik az továbbra is hatással lesz a másikra, bármilyen távol is legyenek egymástól. Így működik a családrendszer is. Mindenki önálló rendszer, de génjeikben hordozzuk a felmenőink tulajdonságait, életeseményeit, fájdalmait.

Ez az örökölt sors, a generációs minták, örökölt családminták, transzgenerációs történetek, olyan hozott és kapott traumák, sorsközösségek, melyek feldolgozása a Hellinger-féle családállítás módszerével kidolgozhatóak, letehetőek.

A sok éves tapasztalatok alapján bebizonyosodott, hogy a családállítás módszere nagyon pontos és hatékonyan működik.
Új nézőpontokat hoz az életedet érintő kihívásokra, konfliktusokra, nehézségekre, másrészről az Integrál szemléletű családállítás módszerének segítségével mindezen problémákat leteheted.

Az integrál családállítás lényege, hogy komplex eszközök segítségével, mint a bodywork, energetikai munka, drámai elemek, különböző módszerek (Théta Healing, Access Bars, Kineziológia, Coaching, Testtel való munka…) ötvözésével segítségével dolgozunk az állításban azon, hogy az állító családrendszerébe helyreálljon a rend, minden rész megkapja az őt megillető helyét a rendszerben. A rejtett családi dinamikák felszínre jönnek, láthatóvá vállnak, végül megtörténik a kioldás és létre jön az egyensúly.

Az integrál állításokban minden rétegben dolgozunk, transzgenerációs mintákkal, karmikus rétegekben, énrészekkel, a jelen élet rétegeivel … és a felsőbb szellemi rétegekkel is. Komplex és átfogó rálátást kapunk egy-egy trauma vagy probléma gyökerére, így a megoldások, kioldások is komplexek és széleskörűek lesznek általa.

A csoportos és az egyéni állítások is hatékonyan működnek, válaszd a számodra komfortosabb, önazonosabb családállítási formát.

Várlak szeretettel a programjaimon!
Buza Edit