Kapecz Hajnalka

ThetaHealing® istruktor és konzulens, Symbolon kártya tanácsadó

Én sokáig nem engedtem, hogy megtörténjen… megtörténjen velem a csoda…

„A spirituális fejlődés egy csodálatos folyamat, ha engeded, hogy megtörténjen. Egy olyan belső utazás, mely egyik ráeszméléstől vezet el a következőig, és rengeteg olyan hasznos felismerést foglal magában, melyek mindig éppen akkor következnek be, amikor készek vagyunk a befogadásukra.” (Marianne Williamson)

Én sokáig nem engedtem, hogy megtörténjen….. megtörténjen velem a csoda…..

Közgazdász diplomával, három saját és egy „kapott” gyermekkel, a férjem támogatásával, a nagy lányom hatására 50 évesen kezdtem tanulni a ThetaHealing® technikát. A bemutatott idézet hűen tükrözi azokat a folyamatokat, amelyek az elmúlt években lezajlottak bennem. Az alaptanfolyam elvégzése után, úgy éreztem megérkeztem, hazaérkeztem. Mindig is tudtam, – hogy bár egy teljesen materialista világban éltem, már 19 éves koromtól egy szigorú szabályokat követő munkahelyen köteleződtem el, – éreztem, hogy van valami………. valami más is, ami bennünk van, de kint is van és körbevesz. Éreztem és érzékeltem, hogy van segítség, és van egy olyan energia, amely körbeölel, és szeretetet sugároz. 

Pár év leforgása alatt ez az energia az életem részévé vált, és miközben egyre közelebb merészkedtem hozzá, elkezdtem megismerni azt, akivel már nagyon rég óta nem foglalkoztam, akiről tudomást sem vettem – Önmagamat. 

Úgy érzem, hogy az egyik legszebb utazás ez, amely még mindig tart, lassan kitisztult a kép, amikor megértettem, hogy mi miért történik, amikor a magamban cipelt nehéz terhek, az önvád, a bűntudat feloldódik, amikor a mély sebek gyógyulni kezdenek, és meg is gyógyulnak. Amikor az értelem és érzelem összekapcsolódik, amikor megérkeznek a válaszok és tényleg érzed, hogy miért is vagy itt, pont te, pont most. 

Először csak a saját életem megváltoztatása érdekében haladtam tanfolyamról tanfolyamra, egyre több ismeretet, technikát megszerezve, de azokat a csodákat, amelyek megérkeztek az én életembe, az én terembe, a lelkembe szerettem volna, és szeretném átadni, megmutatni, másoknak is. Akár úgy, hogy konzulensként segítem, támogatom őket azon az úton ahol én is elindultam, akár tanárként, oktatóként, hogy átadhassam azt a ismeretet, amely egy egyedi eszköz ebben a rohanó, nyüzsgő világban. 

Meggyőződésem, hogy aki készen áll, azt megtalálja ez a csodálatos energia, és megnyílik az út az önismeret, az önszeretet felé. Bízom benne, hogy segítője, támogatója lehetek sok olyan léleknek, akik nem félnek szembenézni önmagukkal a tükörben, és kíváncsiak arra, hogy ki is van a tükörkép mögött. Akikhez megérkezik a hit, a remény, és a szeretet feltételek nélkül. Ebben a ThetaHealing® technikával és Symbolon kártyával tudok segítséget adni, konzultációm során, nagyon közel áll hozzám a születésélmény feldolgozási folyamat, amelyben a fogantatás előtti pillanattól lépkedhet végig klienseim a megszületése pillanatáig, megfigyelve a benne zajló folyamatokat. 

A csodák itt vannak, bennünk, körülöttünk, lépj és indulj el! Szeretettel támogatlak ezen az úton!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz