Tündér M. Boglárka

Spirituális kísérő, ThetaHealing instruktor és konzulens, asztrozófus, családállító tanácsadó

15 éve járok az önismeret útján. Sok oldalról közelítettem meg, célom mégis állandó: élni legbensőbb lényegemet.

Kiskorom óta meghatározó szerepe van számomra a nem látható világgal való kapcsolatnak.  Intuitív érzékelésem mellett orvos-természetgyógyász-asztrológus anyukámtól kapott tudás nagy hatást gyakorolt rám. Azóta is szenvedélyem az önismeret, a lélek-ismeret. 

17 évesen indultam el belső utamon, melynek része volt a transzperszonális pszichológia, a kineziológia, a meditáció és még számos technika. Sok tapasztalás vezetett azokra a területekre, amikben igazán hazataláltam: a ThetaHealing technika és a Teremtővel való tudatos kapcsolódás gyökeresen megváltoztatott.

Mélypontok és magasságok váltogatták egymást az életemben. Családi mintáim átalakítása, 10 év drog és alkoholfüggőségének megértése és gyógyítása, Társam által a “szeretet cselekvésének” tanulása, a “minek vagyok én itt” átformálása a test és az élet élvezetévé: mind hozzátettek ahhoz, aki ma vagyok. 

3 gyermekem a legnagyobb tanítóm: tanítanak a női minőségeimről, a határaimról, az önelfogadásról. Általuk még erősebben mozog bennem a fejlődésre való vágy, hogy nekik már ne kelljen cipelni azokat a terheket, amiket én is lerakhatok.

Az életem hatalmas fordulatot vett az önismeret mélyebb terepén járva. Szeretném tudásom veled is megosztani: elkísérlek, mikor keresed a fényt lelked labirintusában. Hiszek benne, hogy megéri mélyre menni. A sötétben ott vannak a gyógyulást hozó erők, melyeket tudatosan használva az élet egy örömteli, felszabadult utazás lehet!

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz