Tomek Noémi

Motivációs előadó, Coach, Mestertréner
ThetaHealing® Certificate of Sciense & Master Instructor

Vagyok, aki vagyok 🙂

Már nem csak keresem, de járom is az utamat. Az elmúlt években megtanultam elengedni, megengedni, szeretni és szeretve lenni.

Még csak a győrszemerei óvodába jártam, amikor tudtam, hogy vagy “tanár leszek, vagy semmi más”. Szorgos és megfelelési kényszeres tiniként mentem gimnáziumba, majd érettségiztem színötösre. Mindez Győrben, a “nagymúltú” Révaiban történt, nem sokkal a rendszerváltás után. Aztán csodás egyetemi évek következtek Pécsen, ahol napról-napra közelebb kerültem a vágyott magyar tanári hivatáshoz…ám egy “véletlen” közbeszólt, és 19 évesen a mikrofon mögött találtam magam. Ezzel kezdetét vette egy több évtizedes szerelem. A délszláv háború még tartott, amikor a Dráva Rádió eszéki stúdiójában ismerkedni kezdtem a rádiózással. Innen az első pécsi, helyi rádióba vitt a Sorsom, majd elkezdtem tévézni is, és újságíró lettem.

2001-ben született meg a fiam, Borisz, akivel tartottam egy kis szünetet, majd magánéleti váltás és költözés jött… visszatértem a szülői házba. Ekkor megint újraterveztem az életem. Győrben kezdtem rádiózni, majd csakhamar újabb váltás, újabb város, újabb lehetőségek jöttek.

A rádiózás kezdett háttérbe szorulni, és főként kommunikációs, PR, valamint rendezvényszervezési területen dolgoztam 7 éven át, Százhalombattán. Hivatalnokból cégvezető lettem, diplomáztam kulturális PR szakirányon, de a Teremtő mást szánt nekem. Megint váltottam.

Székesfehérvárra 2011-ben érkeztem, ahol évekig a Fehérvár Médiacentrum operatív igazgatójaként dolgoztam, valamint rendezvényszervezési feladatokat is kaptam. Szerettem a munkám, de egyre inkább elkezdtem hivatásomnak érezni azt, ami korábban “csak” a tanulásról és az önfejlesztésről szólt.

2014 sorsfordító év volt számomra. Megismerkedtem a ThetaHealing® technikával, és elkezdtem segítőként, majd oktatóként (instruktorként) dolgozni. 2016-ban nemzetközi fototerápiás trénerképzésen vettem részt, Karma Tudatosság Művészete tanfolyamokat végeztem Sumant Kaul indiai mesternél, majd 2017-ben megismerkedtem a Source Memory Healing módszerrel, amelyet a legmagasabb, extra haladó szinten sajátítottam el. Azóta is folyamatosan képzem magam, coach lettem, mestertréner képesítést szereztem, 2021-ben pedig a ThetaHealing technika mester szintjét követően a legmagasabb, tudományos fokozatát elérve „ThetaHealing Certificate of Sciense” lettem.

2015-ben volt egy csodálatos manifesztációm. Akkor indítottam el az Örömvirág projektet, amely egyrészt egy online közösséget, másrészt egy fizikai teret, egy székesfehérvári stúdiót jelentett. A teremtő meditációmban azt láttam, hogy az Örömvirág 5 év alatt nő nagyra, és amikor ez megtörténik, kinyílik nekem a világ.

2020. június 5-én megnyitottam az Örömvilág Tudatosság Központot a régi, kedves Örömvirágtól alig 20 méterre. Csodás, új terekkel és új szolgáltatásokkal várom – és várjuk kollégáimmal együtt – azokat, akik fontosnak tartják a szellemi-spirituális fejlődésüket, a tudatosságot, az önismeretet, valamint a test és a lélek harmóniáját.

Ezekről a témákról beszélni is kezdtem ország-világ füle hallatára, az Örömvilág podcast csatorna szerdánként jelentkező adásaiban.

Visszatekintve az elmúlt évtizedekre, már világosan látom az utam. Meg kellett tanulnom kommunikálni, előadni, tanítani, szépen beszélni, írni, szervezni, csapatot építeni… És – ha nem is úgy, ahogy egykor elképzeltem-, tanár lettem. És ez maga a csoda számomra…amit minden egyes napon újra átélhetek!

Az útkeresés, az Igazság utáni kutatás mindig az életem része volt, de csak néhány éve tudatosult bennem, hogy mi a valódi feladatom. Hálás vagyok azokért a leckékért, amelyek elvezettek önmagamhoz és megvilágították előttem az utat. Hálás vagyok azért, hogy ilyen csodás életfeladatot kaptam.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz