Fejleszd a kapcsolataidat IV.
„Te és a Föld”

A ThetaHealing kapcsolatokkal foglalkozó tanfolyamainak legújabb tanfolyama a Te és Föld, amelyet 2018. októberében, Svájcban mutatott be Vianna Stibal.

A Te és a Föld tanfolyam megtanít arra, hogyan tudsz a lehető legjobb és legbegfelelőbb módon ráhangolódni a planétára, segít felismerni, hogy mit tehetsz Te magad a Föld bolygóért.

Szó lesz rezgésekről, hullámokról, az időjárásról, vizsgáljuk a szívverésünket, támogatjuk a lelkünket és Földanyát.

thetadns

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2 napnyi időbefektetést igényel részedről. Mindkét napon 9:00-tól 17:00 óráig zajlik az oktatás. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek tanfolyamon.

Egy csodás új élet kezdődött számomra, amikor elvégezhettem az Örömvirág alap ThetaHealing tanfolyamát. A három nap során fantasztikus emberekkel találkoztam, akikkel együtt magamat is sokkal jobban megismertem. Tomek Noémi rendkívül felkészült és alapos tanár, olyan részletesen és szemléletesen tanít, hogy azt öröm hallgatni. Lelkesedése és a ThetaHealinghez való hozzáállása elképesztő energiákat mozgósít és nagyon inspiráló a kezdők számára. A napok nagyon gyorsan teltek, társaimmal minden nap rácsodálkoztunk, hogy az idő milyen gyorsan szalad, s közben milyen sok tudást szereztünk az adott napokon. Összességében elmondhatatlanul hálás vagyok a Teremtőnek, hogy új utat mutatott számomra és hogy a ThetaHealinggel való elmélyülésemet egy olyan kiváló tanár jelenlétében tehettem meg, mint amilyen Tomek Noémi. A jövő thétásainak azt üzenem, ha tanulni szeretnének, válasszák Tomek Noémit, nem fognak benne csalódni!
BNYH
Kinyílt a világ! 3 csodás napot kaptam Tomek Noémi és a tanfolyama által, ami a kezdete lett egy nyitottabb magamat és a környezetemet jobban meglátó mindennapoknak. Noémi olyan alaposan és felkészülten fogadott minket egy szeretettel feltöltött helyen, hogy már belépve tudtam jó helyen vagyok. Plusz itt olyan társakkal találkoztam, akikkel találkoznom kellett a teljességhez. A tanfolyamon minden információt és segédanyagot megkaptam az elinduláshoz. A többi már rajtam múlik! Nemcsak azoknak ajánlom a ThetaHealing®-et, akik másokon is akarják alkalmazni a ThetaHealing® technikát, hanem azoknak is, akik magukat és a körülöttük lévő világot akarják jobban megismerni, elfogadni ítélkezés nélkül és felismerni, így is lehet! Bátran és biztosan ajánlom Tomek Noémi által tartott tanfolyamot (vagy akár „csak a kezelést”), hogy megtapasztalják és megérezzék a ThetaHealing®-et!
BI

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A Fejleszd a kapcsolataidat IV. „Te és a Föld” ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11