OH-kártya konzultáció

oh-kartya.hu

Forrás és további információ

Telefon

+36 30 937 8458

Email

laszlonemeth.mailbox@yahoo.com

AZ OH Kártya és módszertana

Az OH- módszer segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról. Használatával fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés.

Az OH kártyákkal való munka bármely korosztály számára ajánlott. Használhatóak kreatív- és művészetterápiás, egyéni és csoportos foglalkozásokhoz, segítő beszélgetésekhez, de akár beépíthetőek egyéni terápiákba is. Segítségével megtanulhatjuk felismerni és kifejezni érzéseinket, erősíthetjük intuíciós képességünket. Az OH megtanít hallgatni és válaszolni, megtanít arra, hogy valóban meghalljuk egymást és önmagunkat, ítélkezés és versengés nélkül.
AZ OH kártyákkal való munka az együttműködésre ösztönöz, miközben támogatja a saját egyedi látásmódok kifejezését is.

A konzultációkat Székesfehérváron, az Örömvilág Tudatosság Központban, és Balatonfüreden, illetve online tartom. Egy-egy konzultáció időtartalma alap esetben 60 perc, melyre előzetes időpontfoglalás szükséges!