ThetaHealing® DNS3

Ez a kurzus azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy túllépjenek a “lehetetlen” fogalmán. A ThetaHealing mesteri szintjébe vezet be, ahol a határtalanság új minősége tapasztalható.

A DNS3 terében képessé válhatunk egy olyan paradigmaváltásra, melynek során a hihetetlenből hihető, a lehetetlenből lehetséges lesz. Ez életünk minden területén új perspektívákat nyithat, és egy teljesen új életminőséghez vezethet. A valóságteremtés magasabb dimenziója ez, amelyben könnyeddé válik a körülöttünk lévő fizikai világ megváltoztatása.

Izgalmas és játékos gyakorlatok sokasága szövi át a szeminárium 5 napját. Dolgozunk szerves és szervetlen anyagokkal, egyebek mellett tapasztalatot szerzünk spirituális bilokációban, megértjük a kapcsolódások egy sokkal mélyebb szintjét, valamint az öröklélek molekulák kiegyensúlyozásának és aktiválásának fontosságát. Természetesen takarítjuk a korlátozó hiedelmeinket is, melyek miatt még nem tudjuk, vagy éppen nem merjük látni igazi potenciálunkat.

A DNS3 elképesztő fejlődést hozhat az intuitív képességeink használatában, és az élet minden területén hasznos tapasztalatokkal gazdagíthat. A manifesztációt egy még sosem tapasztalt szintre emeli, hatalmas hozzájárulás a fizikai testtel való theta-munkához éppúgy, mint a kliensekkel történő konzultációs folyamatokhoz.

A tanfolyam időtartama:
5 nap

thetadns

A szemináriumon magyar nyelvű munkafüzetet biztosítok számodra.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® DNS3 tanfolyam ára: 299 000 Ft.

A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére, részletfizetésre van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11