ThetaHealing® Alap DNS

Ismerd meg a világ egyik legerőteljesebb életjobbító technikáját!

Elakadtál valamely életterületeden? Szeretnél boldogabb, örömtelibb, egészségesebb lenni? Rendeznéd a párkapcsolati, munkahelyi problémáid? Vagy az motivál, hogy másoknak segíts? Örömmel adom át neked a ThetaHealing® technikát, hogy akár azonnali pozitív változásokat élhess meg Te is!

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® alaptanfolyamon?

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a magyar nyelvű ThetaHealing könyvet, valamint munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Alap Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindhárom napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam a kötelező nemzetközi előírásokanak megfelelően 3 napnyi időbefektetést igényel részedről. A napi oktatási idő minimum 5,5 óra.

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek az alaptanfolyamon.

Egy csodás új élet kezdődött számomra, amikor elvégezhettem az Örömvirág alap ThetaHealing tanfolyamát. A három nap során fantasztikus emberekkel találkoztam, akikkel együtt magamat is sokkal jobban megismertem. Tomek Noémi rendkívül felkészült és alapos tanár, olyan részletesen és szemléletesen tanít, hogy azt öröm hallgatni. Lelkesedése és a ThetaHealinghez való hozzáállása elképesztő energiákat mozgósít és nagyon inspiráló a kezdők számára. A napok nagyon gyorsan teltek, társaimmal minden nap rácsodálkoztunk, hogy az idő milyen gyorsan szalad, s közben milyen sok tudást szereztünk az adott napokon. Összességében elmondhatatlanul hálás vagyok a Teremtőnek, hogy új utat mutatott számomra és hogy a ThetaHealinggel való elmélyülésemet egy olyan kiváló tanár jelenlétében tehettem meg, mint amilyen Tomek Noémi. A jövő thétásainak azt üzenem, ha tanulni szeretnének, válasszák Tomek Noémit, nem fognak benne csalódni!
BNYH
Kinyílt a világ! 3 csodás napot kaptam Tomek Noémi és a tanfolyama által, ami a kezdete lett egy nyitottabb magamat és a környezetemet jobban meglátó mindennapoknak. Noémi olyan alaposan és felkészülten fogadott minket egy szeretettel feltöltött helyen, hogy már belépve tudtam jó helyen vagyok. Plusz itt olyan társakkal találkoztam, akikkel találkoznom kellett a teljességhez. A tanfolyamon minden információt és segédanyagot megkaptam az elinduláshoz. A többi már rajtam múlik! Nemcsak azoknak ajánlom a ThetaHealing®-et, akik másokon is akarják alkalmazni a ThetaHealing® technikát, hanem azoknak is, akik magukat és a körülöttük lévő világot akarják jobban megismerni, elfogadni ítélkezés nélkül és felismerni, így is lehet! Bátran és biztosan ajánlom Tomek Noémi által tartott tanfolyamot (vagy akár „csak a kezelést”), hogy megtapasztalják és megérezzék a ThetaHealing®-et!
BI
Én ugyan csak kb. 1,5 hónapja ismerkedtem meg egyáltalán a ThetaHealing fogalmával, az alaptanfolyamot meg még csak 1,5 hete végeztem el, de már így is azt érzem, hogy számos visszajelzés jött az életemben, amit sikernek könyvelhetek el!!! Ami talán a legjobb és legörömtelibb számomra, hogy a férjem (Gabi) váll és kéz zsibbadását, amit a gerincproblémái okoztak és éjszakákat nem aludt miatta, meg tudtam szüntetni. 1 hete teljesen tünetmentes. Köszönet és Hála mindenért!
Krisztina

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11