ThetaHealing® Haladó DNS

Szeretnéd elmélyíteni a ThetaHealing® technikával kapcsolatban korábban megszerzett tudásod?

A haladó tanfolyamon elméletben és gyakorlatban is szintet léphetsz. Emelkedj Te is a haladó letöltések és az intenzív tapasztalások által! Készen állsz?

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® haladó tanfolyamon?

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a magyar nyelvű ThetaHealing Haladóknak könyvet, valamint a haladó gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Haladó Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindhárom napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 3 napnyi időbefektetést igényel részedről.

Mit mondanak azok,...

… akik már részt vettek tanfolyamon az Örömvilág Tudatosság Központban?

Aki gondolkodik, hogy elmenjen-e a következő haladó tanfolyamra, annak csak azt tudom mondani, hogy: Igen, igen, igen! ... Az a szó, hogy kvantumugrás... az semmi... szavakkal leírhatatlan a csoda, ami velünk történt. Óriási tisztulások, hatalmas felismerések és boldogság. Annyira hálás vagyok és annyira tele a szívem most ezzel!
Hajnalka
El szeretném újságolni Neked, hogy mi történt a haladó tanfolyam közben és után: Legnagyobb problémám a vállalkozásépítéssel kapcsolatban volt, hiába marketingeltem a könyvelési szolgáltatásomat, nem volt ügyfelem. A haladó tanfolyam egyik szünetében – biztosan emlékszel is -, csörgött a telefonom. Egy új ügyfél. Tanfolyam utáni 4. nap: újabb ügyfél. 5.nap, azaz ma: újabb ügyfél. És semmi újat nem csináltam. Nem találtam új hirdetési platformot, semmit. Úgyhogy a theta nekem is elkezdett hatni, amit Neked (is) köszönhetek!
N. Kata
Az idei március 3-a lehetett volna átlagos vasárnap számomra, amikor például itthon GOND- olkodom azon, hogy miért nem tudom valóra váltani néhány álmomat. Futhattam volna magamban további tizenöt, tökéletesen felesleges kört a maradék ön-korlátozó hiedelmeim felett, például, hogy sok pénzt csak kemény munkával lehet keresni. Persze az is igaz, hogy elmehettem volna a közeli plázába, hogy újabb fekete ruhát vásároljak, amiből alig hetven van itthon, de hál Istennek Noémi már egy héttel korábban szólt, hogy szeretettel vár a ThetaHealing Haladó tanfolyamára, úgyhogy én inkább egy kvantum-ugrás vasárnapot választottam magamnak idén március 3-án. Most – közel egy héttel a tanfolyam vége után -, azért ragadtam klaviatúrát, hogy köszönetet mondjak és hálát adjak Noéminek, amiért hiteles és önzetlen mesterem volt a TAN-ban, valamint, tanúm és társam a változásban. ❤ Ezentúl azért is írok, hogy tiszta szívvel biztassam mindazokat, akik még morfondíroznak azon, hogy belevágjanak-e a Haladó tanfolyam elvégzésébe: igen! BÁTRAN mondjatok Ti is igent, és iratkozzatok ki Noémi segítségével az egó dráma-tagozatáról! Menjetek, és engedjétek meg magatoknak Ti is a katartikus élményt, miszerint Számotokra is LEHETSÉGES és BIZTONSÁGOS az egó-trippekhez való ragaszkodás nélkül élni az életet! Tapasztaljátok meg Ti is az EGY-ség csodáját; a félelem- és önbántalmazás nélküli létezés örömét! Engedjétek el az összes olyan korlátozó hiedelmeteket, ami készen áll a távozásra, és amelyek abban gátolnak Benneteket, hogy azt az életet éljétek, amiről most még csak úgy beszéltek: „az az álmom, hogy...” Fogadjátok be Ti is a végtelen szeretet mindent elsöprő erejét a tanfolyami társaitok és Noémi közvetítésében! Ismerjétek fel a Teremtőt abban a nőben/férfiban is, akit a tükörbe nézve láttok minden egyes nap, és tanuljátok meg végre könnyedén, feltételek nélkül szeretni! Garantálom, hogy dráma tagozatból való kilépés után az egó levelező listájáról is törölni fogjátok magatok, mert a ThetaHealing módszerével fantasztikusan teremthetitek újra a valóságotokat, amiben szükségtelen a sérelem, félelem, aggodalom és bírálat! Ez utóbbiak helyét végre átveheti az igaz önvaló, aki tudja, hogy tökéletes és a Földre csupán tapasztalni született. És ha már tapasztal: miért ne tapasztalhatna örömöt, boldogságot, jólétet, egészséget és bőséget?! Hát én mindennek a lehetőségét őszinte szívből köszönöm Neked, drága Noémi – örök hála és szívszeretet!
Kántor Judit

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden tanár. Az ettől eltérő díjon meghirdetett tanfolyamok tartása tilos!

A ThetaHealing® Haladó tanfolyam ára 133 000 Ft.
Ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11