Fejleszd a kapcsolataidat II.
„Te és a Teremtő”

A Fejleszd a kapcsolataidat II. – „Te és a Teremtő” a legújabb ThetaHealing tanfolyam, amelyet Vianna első ízben tartott Mexikóban, 2018. február elején. Nagyon szerencsés vagyok, hogy a világon elsők között kezdhettem el oktatni ezt a csodás kurzust.

A “Te és a Teremtő” egy olyan szintje a ThetaHealingnek, amelyhez eddig nem volt hozzáférésünk. Mind önmagunkon belül, mind pedig a síkokkal való munkában olyan új szemléletet ad, amellyel az eddigi hatákonyságot turbófokozatra kapcsolva kapunk válaszokat és megoldásokat.

A Fejleszd a kapcsolataidat II. – „Te és a Teremtő” tanfolyamon:

thetadns

Elképesztően erős tanfolyam, csodás fejlődési lehetőség azok számára, akik készen állnak a megértés egy magasabb szintjére emelni a tudásukat.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek tanfolyamon.

2018 szeptember környékén megcsináltam a ThetaHealing alap tanfolyamot. Aztán a haladót és még kb. 4 tanfolyamot. Kicsi szünet után, és már megtalálva magam, azt, aki vagyok a tanfolyamok nélkül, szeretném megosztani veletek, hogy egy elveszett világjáróból - aki az otthonát nem hajlandó elfogadni, viszont otthon alapítására se képes, se elköteleződni, és bár keresi a megoldást, de nem leli -, mi lett. A ThetaHealing annyit segített, mostanra lett egy kutyusom, akit imádok és egy vállalkozásom Budapesten. Ami szuperül megy a kezdetektől, és még egy kezdő vállalkozóknak kiírt pályázatot is megnyertem! Valamint észreveszem a körülöttem lévő támogató barátokat, apró kedves segítségeket, amiket régen nem tudtam, mert azt gondoltam egyedül kell megoldanom. Szóval senki nem mondta, hogy könnyű lesz, viszont azt se, hogy muszáj, hogy nehéz legyen Tomek Noémi egy csoda akinek nagyon hálás vagyok és a Teremtőnek is, hogy elvezetett Noémihez! Mindenkinek ajánlom szívből, szeretettel!
Orsi

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat II. „Te és a Teremtő” ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11