ThetaHealing® Teremtés és Bőség

A ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam arra tanít meg, hogyan használd a technikát a legmagasabb és a legjobb úton-módon, hogy elérhesd a sikert az élet bármely területén.

A ThetaHealing® Technika által a teremtés egy nagyon erőteljesen ható folyamat a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez kapcsolódva, a Teremtő társteremtői minőségében. Ezen a két napos tanfolyamon elsősorban azokon a korlátozó hitrendszereinkkel foglalkozunk, amelyek akadályt jelenthetnek a bőséggel, az anyagiakkal, a manifesztációval kapcsolatban.

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® Teremtés és Bőség folyamon?

Vianna Stibal összeállított egy nagyon hatékony, 100 tételes kérdőívet, amelyeket 4 hitrendszeri szinten vizsgálunk meg. Áttekintjük egyebek mellett a korábbi generációkból, családodtól kapott limitáló hitrendszereidet, az előző életek során tett fogadalmaidat, a csoporttudatosságokat, és a pénzzel összefüggő közvetlen programjaidat.

Áttekintjük az ún. „bőséglista” (vagy manifesztációs lista) elkészítésének szabályait, beszélünk az együttműködésről, a felelősség témaköréről, a nagylelkűségről és a hírnévről is.

Ezen a tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk az ásásokra és az egyéb gyakorlatokra:

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a Teremtés és Bőség gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Teremtés és Bőség Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2 teljes napnyi időbefektetést igényel részedről. Az első napon 9:00-tól 17:00 óráig, a 2. napon délelőtt 10:00 órától 17:00 óráig zajlik az oktatás. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Gondolatok a tanfolyamról

Húsz évvel ezelőtt kezdtem tudatosan keresni az utamat, nyitni befelé, ismerkedni önmagammal és a spiritualitással. Jártam sokféle helyen, tapasztaltam érdekes, vonzó, de ezzel ellentétes dolgokat is. Haladtam az utamon, de úgy éreztem hiányzik valami. Aztán úgy terelgetett az Élet, hogy Tomek Noémi személyes konzultációján találtam magam, és ott már tudtam, hogy el akarom végezni a ThetaHealing Alaptanfolyamot, mégpedig Nála, mert nekem nagyon fontos a hitelesség és a jó kommunikáció. Majd pár hónap múlva ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy Haladóra is menjek, mely után szinte kézzel fogható az a bizonyos kvantumugrás. De valami erős belső késztetés ez után sem hagyott nyugodni és így a Teremtés és Bőség tanfolyammal egészült ki a "Szentháromság". Nincsenek véletlenek. Ezt régóta tudom. Szükségem volt ezekre az információkra, és hogy a ThetaHealing technikájának köszönhetően végre ne függjek másoktól azért, hogy megkapjam a választ a kérdéseimre, hogy a magam 'ura', 'úrnője' lehessek! Most úgy érzem hogy végre a kezembe vehetem a saját sorsomat, hogy ledönthetek minden gátat, melyekről eddig nem is tudtam, hogy léteznek, mégis befolyásolták az életemet. Kaptam egy kulcsot, mely tökéletesen nyit minden ajtót, s melynek segítségével eljuthatok mindenhova, ahová csak szeretnék! Sőt! Még annál is tovább... Köszönöm!
Viki
Úgy éreztem, hogy meg kell osszam veled, hogy a januári Teremtés és Bőség tanfolyamon összeírt teremtő listám 90% ban teljesült (40 db kívánságom volt) és még csak november van... Köszönöm!
P.R.

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Teremtés és Bőség ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11