ThetaHealing® Áss mélyebbre!

Ez a haladó szintű ThetaHealing® tanfolyam Neked szól, ha szeretnél még jobban elmélyülni az ásás technikájának gyakorlati alkalmazásában.

Tartozom egy vallomással: nagyon szeretek ásni:-) Ha te is, akkor azért gyere, mert sok új trükköt, praktikát mutatok. Azonban ha problémáid vannak az ásással, akkor azért gyere, hogy veled is megszerettessem!

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® Áss mélyebbre! tanfolyamon?

A kurzus két napja határozottan magabiztosabbá tesz az ásásban, elmélyíti a korábban megszerzett tudásod, új tapasztalatokkal gazdagít, és nem utolsó sorban egy alapos hitrendszeri nagytakarítással is megajándékozhatod magad a sok gyakorlásnak köszönhetően. Hab a tortán, hogy – miközben végigvesszük Vianna 8 ásási módszerét – intuitív képességeid fejlődésében újabb nagy lépést tapasztalhatsz.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek tanfolyamon.

Nincsenek véletlenek. Ezt régóta tudom. Szükségem volt ezekre az információkra, és hogy a ThetaHealing technikájának köszönhetően végre ne függjek másoktól azért, hogy megkapjam a választ a kérdéseimre, hogy a magam ura, (“úrnője”) lehessek! Most úgy érzem hogy végre a kezembe vehetem a saját sorsomat, hogy ledönthetek minden gátat, melyekről eddig nem is tudtam, hogy léteznek, mégis befolyásolták az életemet. Kaptam egy kulcsot, mely tökéletesen nyit minden ajtót, s melynek segítségével eljuthatok mindenhova, ahová csak szeretnék! Sőt! Még annál is tovább…
Závodszky Noémi
Szeretném újra megköszönni, hogy ott lehettem az Áss mélyebbre tanfolyamodon. Sokáig elég érdektelen voltam vele, “jólvan meg kell csinálni, hogy jöhessen a többi”, aztán arra gondoltam, szükségem van rá, hogy még magabiztosabbnak érezzem magam az ásások során. Végül egész lelkes lettem, de ezt nem vártam. Ez a két nap felgyorsította és letisztázta az ásásaim menetét, akár magamon dolgozom, akár másokkal. Azóta mintha pillanatok alatt egyértelmű lenne mi a gyökér probléma, honnan ered, mire van szükség helyette. Ennyi. Ha mégis úgy érzem elakadnék, a Teremtő segít és megmutatja, csak kérnem kell. Mostmár értem, miért tette kötelezővé Vianna a konzulensek számára. Legszívesebben mindenkinek kötelezővé tenném, olyan szinteken segít elengedni a traumáinkat anélkül, hogy túlságosan bevonódnánk vagy túlságosan távol tartanánk magunkat.Nekem ez a tanfolyam elhozta, hogy egyre könnyedebben és természtesebben éljem meg az átalakulásokat, és valóban erősítette a magabiztosságom, kézzelfoghatóbbá tette a tudásom. Nap mint nap profitálok az ott tanultakból. Hálásan köszönöm!
Bogi
Nem tudok elég hálás lenni azért a tudásért, amit 2 hónap leforgása alatt a három tanfolyam alkalmával tőled kaptam - mindezt ONLINE térben ! Kezdetben fenntartásaim voltak, működőképes e az éteren keresztül közvetíteni és személyes kontaktus nélkül átadni ezt a tudást, de Noémi profizmusa és elkötelezettsége a Theta Healing technika iránt , felülírta a kezdeti kétségeimet. A ThetaHealing -gel egy olyan technikát kaptam a kezembe, melynek segítségével, mint a hagyma héjait , rétegről - rétegre bontogatom a berögzült nézőpontjaimat , hitrendszereimet és napról-napra írom át , cserélem le a programjaimat.
Bea

Készen állsz arra, hogy még mélyebbre áss?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Áss mélyebbre tanfolyam ára 133 000 Ft. 
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11