Buza Edit

Okleveles Coach, Integrál szemléletű Családállítás és Szervezetállítás vezető
Önismereti, Életvezetési és meditációs coach

Életünkben kétszer születünk meg.

Először a szüleink gyermekeként, másodszor az önismereti utunkon, Önmagunkért. Ebben az újraszületésben történik meg az a transzformáció, ami az igazi Önvalónkhoz vezet.

Ahhoz, hogy a kis magocskából egészséges és óriás fa lehessen, hosszú út vezet. Kellenek hozzá, optimális körülmények, óvó, féltő gondoskodás, napfény, víz, tápanyag, táptalaj és egészséges gyökerek. A növekedése alatt keletkezett sebeit, sérüléseit gyógyítani kell, és fontos, hogy ehhez a társai mellette álljanak, segítsék őt. Ez egy olyan közös rendszerre való kapcsolódás, amit a hit és szeretet tart egyben. Hiszem, hogy mind óriási fákká nőhetünk, kiteljesedhetünk és ezáltal emelhetjük önmagunkat és környezetünket is, egységben. Ha mindebben segítségedre lehetek, ha elakadtál, ha egyedül érzed magad a gondjaiddal, ha tudni szeretnéd a válaszokat kérdéseidre, ha letennéd a problémáidat végre, és mindez egyedül már nem megy, gyere, oldjuk meg együtt!

Több, mint 25 éve élek boldog házasságban, három fantasztikus gyermek édesanyja vagyok, és egy csodás unoka nagymamája. A legelső és a legfontosabb az életemben ez a harmónia, ahogy Mi családként létezünk. Mindig támogatva érezhettem magam a párom, a családom által, így volt lehetőségem a család mellett az élet egyéb területein is bontogatni a szárnyaimat.

A pályafutásom szépítő és szervező szakmákkal kezdődött, önfejlesztési, önismereti út is volt ez, mely terelgetett, nyitogatott. Sokszor kezdtem újra, előről, szakmát váltottam, és néha visszatettek a rajtvonalra, de ma már tudom, hogy ezek életem sorsfordító állomásai voltak. Tereltek, és hol hagytam, áramoltam, hol ellenálltam és mentem a kisebb rossz felé.
Ezen évek alatt több önismereti módszerrel, eszközzel megismerkedtem, elsőként agykontroll tanfolyamot végeztem, pszichológiát, kineziológiát hallgattam, Hatha jóga oktató tanfolyamra jártam, Deeksha adóvá váltam, meditációs csoportvezető képzésen vettem részt, megkaptam a Tradicionális Reiki I., II. szintű behangolást, Théta healing konzulens és Access Bars facilitátor lettem, Akasha krónika olvasó mesterré váltam, folyamatosan képzem magam, hogy minél komplexebben nyújthassak segítséget, jelenleg Body Work csoportvezető képzésre járok.

Integrál Szemléletű Családállítás vezető lettem, ami életem meghatározó képzése volt. A hosszú évek folyamán egyre nyilvánvalóbbá vált a tapasztalat, hogy többek már kifejezetten önmagam miatt választanak engem egy-egy projekt összefogásához, mert mindenen túl, látom a nőt, a férfit, a gyermeket, a családot és a rendszerüket… látom a térben, a mezőben az ember történetét, az embert, testestül, lelkestül.

A Coaching módszerével indultam, melyet a tanfolyami szintek után a Debreceni Egyetemen berkein belül is elvégeztem, és okleveles coachként alkalmazok. Szerettem volna, megalapozott tudással segítséget adni, az intuíciókon, tapasztalatokon túl. Okleveles Life Coach, Női Életvezetési Coach ás Integrál szemléletű Család és Szervezetállítóként megtaláltam a valódi hivatásomat, életfeladatomat.
2017 óta segítek Coachként, Bert Hellinger féle Családállítás vezetőként, meditációs oktatóként, tanítóként.

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz