Életvezetési Coaching Integrál szemléletben

Árak

Coaching 10 alkalom
240 000 Ft 10x60 perc
320 000 Ft 10x90 perc
375 000 Ft 10x120 perc

Telefon

+36 30 214 1447

Email

info@buzaedit.hu

Az Integrál szemléletű Életvezetési Coaching folyamatok intenzívek és változást hozók. Intenzívek azért, mert aki Coachingra bejelentkezik hozzám, már érzi, hogy jelenlegi élete, vagy életének egy életterülete megrekedt. Ugyanakkor felismerte és igényli a változtatás lehetőségét.

Benne lenni, élni valamiben ami már nem működik, korlátozó és bezáró folyamat, amelyben segítség nélkül sokszor nem találod, nem látod a megfelelő kivezető utat. Minél régebben vagy ebben az élethelyzetben, annál nehezebb változtatni, változni.

Amikor hozzám fordulsz segítségért, akkor a változásra mondasz igent, én a változtatás lehetőségét tudom felkínálni Neked. Kérdésekkel, coaching eszközökkel, a coaching módszerén keresztül, olyan nézőpontokból láthatsz rá életedre, problémáidra a segítségemmel, melyek megoldást hoznak, kiutat mutatnak. Használható, kézzelfogható, milliónyi lehetőséget kínálok fel neked a változáshoz. A Coaching során történő folyamatokban támogatlak, hogy megtaláld a saját válaszaidat, ezek lesznek a kulcsok az új, kiteljesedett, boldogabb élethez.

A coaching folyamatok általában 5-10 alkalom után hozzák meg a várt eredményeket. Minden alkalommal haladsz, kis lépésekben a célod felé. A lezárt coaching folyamatok végére (általában 10 alkalom után) helyükre kerülnek Benned mindazon lépések, gondolatok, tervek, melyekkel hatékonyan és minden szempontot figyelembe véve építheted életed, a neked tetsző és elképzeléseidnek megfelelő módon.

Várlak szeretettel, mondj igent a változásra!
Buza Edit