Fejleszd a kapcsolataidat I.
„Te és a Partnered”

A Fejleszd a kapcsolataidat I. – „Te és a Partnered” egy csodás tanfolyam, amelyen teljesen új nézőpontokból közelítheted meg a kapcsolatodat (akár már működik, akár még vágysz rá, hogy létrejöjjön).

Rengeteg genetikai mintára láthatsz rá a két nap alatt, és megtanuljuk a megfelelő helyre tenni a fókuszt mind önmagunkat, mint a (leendő) társunkat illetően.

Szeretnéd tudni, hogyan élj anélkül, hogy félnél a szerelemtől és anélkül, hogy bűnösnek éreznéd magad a kapcsolatodban? Szeretnéd megtanulni, milyen szeretve lenni a Társad által? Szeretetteljes, intim kapcsolódásra vágysz?

A Fejleszd a kapcsolataidat I. – „Te és a Partnered” tanfolyamon:

thetadns

Vianna szerint, ha megtanulod a valódi szeretetet és az igaz szerelmet, a megvilágosodás útjának következő szintjére lépsz.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek tanfolyamon.

Eddig féltem közel engedni magamhoz valakit, még a gondolattól is borzongtam, hogy valakinek fel kellene fednem a valódi énem és közel engednem Magamhoz, ezért a szerelmet elég ügyesen hárítottam! Most pedig oda jutottam, hogy tudom és érzem, hogy elindult felém az a piszkosul szerencsés úriember, aki nagyon boldoggá fog tenni engem és én is Őt. Nagy Ő-vel, szóval a tanfolyam tanulsága : gátlások, félelmek le, önbizalom, önszeretet fel! És vigyázat, nem csak szerelem terén hat, hanem vétlenül a családtagjainkat és megérthetjük és megtalálhatjuk a megoldásokat hozzájuk. Bármennyire is nehéz kimondani , de a Dig Deeper hatása nagyot nyomott a latban és lehet Noémi törődése és szeretete sem volt elenyésző.
Fanni
Mondd meg nekem, ki vagy TE? ÉN VAGYOK a mosoly az arcodon, amikor az eddig fojtogató, esetleg csak szorító, vagy épp, hogy csak kényelmetlen, vagy legalább kevéssé tetsző kapcsolati mintáidat ajándékainak befogadásával, szeretetteli megbocsátással, hálával szélnek ereszted, csupán azért, hogy megnyílva a befogadásnak megengedd magadnak a felemelkedést. Szeretettel, hálával Noéminek! Mert most már tudom, hogy lehetek ÁLDÁS az életedben!
Róza

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat I. „Te és a Partnered” ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11