Dávid Judit

Craniosacralis terapeuta, Visceralis manipuláció-terapeuta

Rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy a terápia egyszerre lehet a hivatásom és a hobbim.

Eredetileg röntgen asszisztensként végeztem, a közgazdász diplomát gyerekeim születése után szereztem meg. Gyerek korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, a Craniosacralis terápiával azonban 2010-ben találkoztam először. Ami leginkább megfogott ebbe a gyengéd ám igen hatásos technikában, az az, hogy a testet nem területenként vizsgálja és kezeli, hanem teljes egészében, annak összefüggéseivel együtt.

Saját kezelésem élményeit követően jelentkeztem az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeuta képzésére, ahol ma már tanársegédként működöm közre.

A Magyarországon elérhető craniosacralis képzések mellett lehetőségem volt az Upledger Intézet által szervezett delfin-asszisztált craniosacralis terápiában is terapeutaként részt venni – szavakkal nem kifejezhető, életre szóló tapasztalás és élmény volt.

A kezelést napi rendszerességgel végzem.  Úgy érzem, hogy ebben a terápiában találtam meg azt, amivel a gyógyulni vágyókat a leginkább támogatni tudom. Rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy a terápia egyszerre lehet a hivatásom és a hobbim.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, ADV1, ADV2, SICS, VM1, VM2, VM3, VM4, NM1, TBS1, HFC, BADA, BAER, CTTB1

Szolgáltatásaim

Programok, ahol velem találkozhatsz