ThetaHealing® Lélektárs

Ez a tanfolyam nem csupán abban támogat téged, hogy megtaláld a lélektársad, vagy elmélyítsd a kapcsolatod a pároddal.

Ennek a kurzusnak elsősorban az a célja, hogy az ehhez szüksége alapokat megteremtsd, azaz szeresd, értékeld, becsüld önmagad! Ez ugyanis alapvető feltétele annak, hogy megtaláld a téged szerető, értékelő és megbecsülő társad.

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® Lélektárs tanfolyamon?

Tudod egyáltalán, hogy kire vágysz? Tisztában vagy azzal, hogy Te mit tudsz adni egy kapcsolatba? Szeretnéd a hosszú keresést és a kudarcokat a rátalálás örömére cserélni? Konzulensként mélyebben szeretnéd átlátni ezt a témát, hogy még hatékonyabban segíts a hozzád fordulóknak?

A tanfolyamon megtanulhatod, mi is valójában a lélektárs, a lélekcsalád vagy az ikerlélek. Lekapcsolódhatsz minden korábbi kapcsolatod gátló, visszahúzó energiájáról. Számos gyakorlatot elvégzünk, amelyekből olyan információkat kapsz önmagadról, amelyeket eddig nem vettél észre. Áttekintjük, hogy milyen korábban (akár előző életben) tett fogadalmak gátolják a szerelmi életed kiteljesedését és ásást végzünk a feltárt problémákra. Természetesen a lélektárs manifesztációs gyakorlatot is elvégezzük, amely – tapasztalataim szerint – akár néhány órán belül is gyökeres változást hozhat az életedbe.

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A két napos tanfolyam résztvevői megkapják a Lélektárs gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat minden résztvevőnek biztosítok.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A két napos tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Lélektárs Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A konzulensi képesítést szerzőknek a tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam első napja 9:30-tól 17:00 óráig, 2. napja 10:00 órától 17:00 óráig tart. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Egy gondolat a tanfolyamról

Kedves Noémi! Hálás és boldog vagyok, hogy részt vehettem a Lélektárs tanfolyamon, amely alapvető dolgokat tisztázott le és rakott helyre bennem Nagy felismerés volt számomra a tanfolyam során, mikor leesett a tantusz, hogy még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy mire is vágyom pontosan. Egyáltalán mire van szükségem? Mit szeretnék konkrétan? Mi a legjobb nekem? Az eddigi kapcsolataiban valóban tudtam az lenni, aki igazán szerettem volna? Vagy lehet, hogy korábbi választásaimmal és döntéseimmel szülőktől, nagyszülőktől átvett mintákat működtettem tovább? Tudat alatt saját magam gátoltam mindazt, amit régóta szeretnék? A tanfolyam előtt túl voltam már társteremtő meditáción és egy szép hosszú manifesztációs listám is volt a vágyott társam értékeiről, de be kellett látnom, hogy az egyik legfontosabb kérdésben, hogy magamat miként definiálom a vágyott tökéletes kapcsolatban, bizony erősen hiányos volt. A képzés során a válaszok segítségével fel tudtam mérni magban, hogy mik azok a valós értékeim/erősségeim, melyekkel támogatni tudom a Lélektársamat, és hol, miben vannak hiányosságaim, melyeket fejleszteni szeretnék. Úgy érzem, hogy ez a néhány nap közelebb vitt ahhoz, hogy annak a valakinek élhessem meg önmagamat a Lélektársam mellett, akinek leginkább szeretném. Köszönöm, hogy vezettél ezekben a felismerésekben! Ölelés,
Laci

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam két napjának díja 111 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11