Paulikovics Réka

Social media munkatárs, ThetaHealing® konzulens, Points of You™ practitioner, Coach

Helló, kedves Olvasó!

Réka vagyok, az Örömvilág asszisztense. Vagyis nem csak ennyi, de először beszéljünk erről!

Nem találsz valamit az oldalunkon? Segítségre van szükséged a programokkal kapcsolatban? Én leszek az, aki segít választ adni a kérdéseidre. Ahogy többen is mondanák rólam, az vagyok, aki mindent megold – ezt a hozzáállást pedig az Örömvilágnál is gyakorlom.

És hogy mit csinálok? Kommunikációval, marketinggel, szövegírással, tartalomgyártással és közösségi média oldalak kezelésével foglalkozom – nem csak az Örömvilágnál, hanem a mindennapokban is. Programokat szervezek, grafikai anyagokat és videókat készítek, cikkeket írok, emellett pedig fotózok. ThetaHealing® konzulens és life coach vagyok, illetve Points of You™ kártyákkal is dolgozom. Jó vagyok egyedül és csapatban is, kreatív megoldásokat keresek, a hozzáállásom lényege pedig nem a ’miért?’, hanem a ’miért ne?’.

Évek óta foglalkozom önismerettel, a ThetaHealing® technika és a Points of You™ kártyák óriási felismeréseket, változásokat és gyógyulást hoztak az életembe. Sok mindent megtanultam magamról az elmúlt évek során és örülök neki, hogy másoknak is segíthetek abban, hogy jobbá váljanak. És hogy miért változzunk? Én azt mondom: miért ne?

Szolgáltatásaim

ThetaHealing® konzultáció

Points of You™ konzultáció

Points of You™
csoportos coaching

Programok, ahol velem találkozhatsz