Fejleszd a kapcsolataidat III.
„Te és a Belső Köröd”

2018 októberében, Svájcban mutatta be Vianna Stibal a „Fejleszd a kapcsolataidat” tanfolyamsorozat két vadonatúj elemét, melyek azóta már elérhetőek számotokra az Örömvilágban. A sorozat III. része a „Te és a Belső Köröd” (You and Your inner Circle) nevet viseli.

Ez a két napos kurzus segíteni fog abban, hogy sikeresen haladj az élet minden területén azáltal, hogy a megfelelő emberekkel veszed körül magad és tudod, valójában ki az Igaz Barátod.

Megtanulhatod, hogyan ismerd fel a “belső körödet”, és hogyan láss rá a körülötted lévő emberek fejlettségi szintjére. Megismerheted az elme különböző fázisait: a gyermekit, a felnőttet, vagy épp a bölcset.

thetadns

Mint konzulenst, segítőt talán Téged is állandóan bátorítást igénylő emberek vesznek körül, és így könnyen lemerülhetsz. Ezért a belső körödben lévő embereknek olyannak kell lenniük, akik töltenek Téged, és akik társaságában Te is tudsz adni a Világnak.

A tanfolyam a többi „Fejleszd a kapcsolataidat!” kurzustól függetlenül, önállóan is elvégezhető!

Mi a tanfolyam előfeltétele?

> Alap tanfolyam (basic dna)

> Haladó tanfolyam (Advanced DNA)

> Áss mélyebbre! (Dig deeper!)

Néhány gondolat...

… azoktól, akik már részt vettek tanfolyamon.

A tanfolyam végén úton hazafelé olyan nyugalmat, erőt, bizalmat és támogatást éreztem, amilyet talán még soha. Hát, ami pedig otthon fogadott…:) A boltban éreztem, hogy felfigyeltek rám, megfordultak utánam az emberek. A párom megjegyezte, milyen jól nézek ki, milyen más vagyok, és többet beszélgettünk és úgy, olyan nyugalomban, amire talán az elmúlt másfél évben nem volt példa…
Judit
Jópár tanfolyam, rengeteg önmunka és pár konzultáció után kezdtem érezni, hogy valami egyre jobban hiányzik, vagy épp feszít. Ezt az űrt azt hiszem, most sikerült betölteni. Az egy dolog, hogy a TH alkalmazásával önmagunkon rengeteget segíthetünk, hogy önmagunkban rengeteg mindent megváltoztathatunk, ami magával vonja a személyes életünkben való változásokat. Az is egy remek dolog, hogy másoknak is segíthetünk egy-egy konzultáció alkalmával - vagyis, ha az illető már készen áll a változásra és meg is tette, hogy eljött egy konzultációra. De most már arra is van lehetőségünk, eszközünk, hogy olyan emberek életéhez is hozzájárulás lehessünk, akik a fejlődésük elején tartanak, vagy kevésbé tudatosak ahhoz, hogy segítséget kérjenek, vegyenek igénybe. Lehet, hogy ezek a hozzájárulások apróságnak tűnnek/tűnhetnek, de számomra pont az a lehetőség hiányzott, vagy inkább az igényem született meg hozzá nemrég, hogy a lelki fejlődést, ennek felgyorsítását a lehető legtöbb ember számára valamilyen módon biztosithassam/biztosíthassuk. Egyszerűen azért, mert összességében egy jobb világban szeretnék élni, ahol az emberek boldogabbak. A másik része a tanfolyamnak, ami rólam és a kapcsolódásaimról, azok minőségéről szól, azt hiszem igencsak át fogja rendezni az életemet annak érdekében, hogy a céljaimat, terveimet a lehető legjobb úton érjem el, és a mindennapjaimban állandóan jelen legyen a támogatás és a bizalom. Tudom, hogy leginkább ez utóbbiról szól ez a tanfolyam, de számomra az előbbi “apróság” sokkal, sokkal fontosabb! Az a tény, hogy Magyarországon az elsők között vehettem részt a tanfolyamon külön öröm, de az még nagyobb öröm, sőt, igazi kincs, hogy ismét Tomek Noémi által jutottam hozzá az újabb tudáshoz. Noémi! Örök hála minden percért, minden mondatért!
Rita

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A Fejleszd a kapcsolataidat III. „Te és a Belső Köröd” ára 133 000 Ft.
A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11