CsaládRendező csoport

Árak

Fizetés részletekben:
25 000 Ft/alkalom
Két részletben: 2x 112 500 Ft
Egyben: 200 000 Ft

Telefon

+36 30 214 1447

Email

info@buzaedit.hu

A CsaládRENDező csoport lehetőséget nyújt arra, hogy megváltozzon az életed. Tudom, hogy elsőre ez egy erős kijelentés, és mindenhol, mindenki ezt ígéri, de a családrendszereden végignézni, szembenézni a problémáikkal nehézségeikkel, kihívásaikkal, és hagyni, hogy ezek általad kioldódjanak a rendszeredből, valóságosan transzformáló és felszabadító erejű.

Olyan hosszú évek óta hordozott problémákat tehetsz le, amik már szinte részeddé váltak, amiket sajátodként viszel, és talán fel sem merül benned, hogy le is tehetnéd őket.

Ez a 10 hónapon át tartó önismereti utazás, a CsaládRENDező csoport 8 állandó főből áll, és olyan megtartó erővel bír, amivel biztonságos és védett keretek között dolgozhatod meg családrendszered traumáit, és saját életed eseményeit is a saját rendszeredben. Feltárjuk és meggyógyítjuk mindazon traumákat, amik gátolnak jelenleg abban, hogy teljes és örömteli életet élj!

Csoportban dolgozni segítő és támogató erejű, ajánlom akkor is, ha még nem voltál családállításon, mert egy állandó, ismert közegben megélni mindezt, óriási támogató erővel bír.
Ha már jártál családállításon, akkor pedig a sok megélés után érdemes az alapokat újra átfésülni, hogy aktív és tényleges változások szülessenek meg az életedben.

Megbékélni, megbékíteni a családot, kisímítani a ráncokat és megtalálni önmagunkat a családrendszerünkben, olyan egyberendező erő, ami pozitív változásokat indít el az életedben.
Vágj bele,tedd REND-be az életed!

A CsaládRENDező csoportban minden hónapban egy vasárnapi alkalommal találkozunk személyesen, akkor minden résztvevőnek egy-egy családállítási folyamata lesz.
Minden családállítási folyamatban, nemcsak az állítást kérő személy folyamatai zajlanak, hanem segítőként a saját családunkban dolgozó erőkre is ráláthatunk, ezért is fantasztikus mindezt egy állandó tagokból álló csoportban megélni.
Utánkövetéssel dolgozom, így bármi felmerül benned a két alkalom között, rendelkezésedre állok. Valamint saját zárt csoportot hozok létre a csoport tagjainak, ahol egymástól is kaphattok megerősítést, támogatást.
A dátumok fix dátumok, így tudsz velük előre tervezni. A csoport tagjai vállalják, hogy minden alkalommal együtt részt vesznek a családállítási napon. Amint leadod jelentkezésed a csoportdinamika elkezd működni, ezért hiányozni csak indokolt esetben lehet. Indokolt hiányzás esetén egyéni családállítás formájában pótoljuk a kihagyott alkalmat.

A szeptemberben indult CsaládRendező csoport BETELT!

 

ÚJ CSOPORT INDUL 2023. FEBRUÁRJÁBAN!

A CsaládRendező csoport időpontjai és tematikája:
  • 2023.02.11. Leszületés: Anya-Apa-Én, a család akiket választottam
  • 2023.03.26. Ikertestvér/ek -Testvér/ek
  • 2023.04.22. Anya és Én
  • 2023.05.21. Apa és Én
  • 2023.06.17. Belső gyermek, Kisgyermekkor
  • 2023.07.08. Kisiskoláskor, Kamaszkor
  • 2023.09.17. Anyai felmenők
  • 2023.10.07. Apai felmenők
  • 2023.11.04. Párkapcsolatok
  • 2023.12.03. Helyem a rendszerben, a családomban, az életemben

A CsaládRendező folyamaton egyéni formában is részt vehetsz, itt minden a Te ritmusodban, Hozzád igazodva történik. Ha ezt a formát választanád, itt tudsz jelentkezni!

Várlak szeretettel a programjaimon!
Buza Edit