Craniosacralis terápia

Információk

Ár: 14 000 Ft
Időtartam: 60 perc

Telefon

+36 30 221 6403

Email

judit_david@yahoo.com

A craniosacralis terápia egy amerikai orvos, Dr John Upledger által kidolgozott módszer, amelynek fő célja a test és idegrendszer blokkjainak oldása.

Alapja a craniosacralis rendszer (cranium-kopony, sacrum-keresztcsont) . Különlegesen gyengéd technika, a szervezet öngyógyító folyamataira hat; a test harmonizálásra irányuló természetes gyógymód.
A craniosacralis terápia általánosan javítja az életminőséget és segít konkrét betegségek, problémák kezelésében is. Csökkenti a stresszt, javítja az immunrendszer működését, visszaadja a fizikai életerőt és jó közérzetet biztosít. A terápia hatást gyakorol az idegrendszerre,a csont -, és izomrendszerre, a szív – és érrendszerre, a kötőszövetekre, a test hormonális folyamataira és fontos szerepet játszik a megelőzésben is.
A kezelés fájdalommentes, a páciens ruhában fekszik a kezelőágyon, miközben többek között az agykoponya csontjait, a keresztcsontot, a gerincet érintjük.
A kezelés hatékony lehet  az alábbi panaszoknál  betegségeknél is : fejfájás, migrén, mozgasszervi panaszok (pl.gerincsérv), krónikus nyak- és hátfájdalom, krónikus fáradtság,  stressz, kimerültség,  álmatlanság, fülzúgás, magas vérnyomás,  szülési trauma, tanulási nehézség, viselkedésproblémák, depresszió