Milyen igazságod van az önszeretetről akkor, amikor nem ezt választod? Mi lenne, ha igazán szeretnéd magad? Mi tart vissza attól, hogy így érezz?

Szeretni, adni, támogatni szeretnél másokat? Nagyon sokan – szó szerint – elfogynak mások segítésében, mert egy véges, korlátozott energiamennyiségből adnak… és adnak.. és adnak… Ahhoz, hogy az energiaszinted ne csökkenjen, töltődnöd kell. De ehhez meg kell engedned az elfogadást. Ehhez pedig azt kell, hogy tudd: megérdemled. És ez akkor történik meg, ha szereted magad.

Ha szeretnél tenni másokért, először tegyél magadért!

Az Örömvilág podcast #11 epizódjában az önszeretetről hozom Neked az új nézőpontokat. Örömmel fogadom visszajelzésedet, felismeréseidet, gondolataidat a témában. Ha van kedved, írd meg ezeket kommentben, vagy szólj hozzá a témához  emailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Felelősségvállalás, Kapcsolódás IIIIII. rész, Ragaszkodás és elengedés, Motiváció) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömviág Facebook oldalán és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

 

 

Vélemény, hozzászólás?