Téged mi motivál? Tudod, hogy elég jó vagy? Kinek akarsz bizonyítani? Általában valami ellen küzdesz, vagy inkább valami felé tartasz?

Elgondolkodtál már azon valaha, hogy amikor kitűzöl magad elé egy célt, és elkezded megvalósítani, akkor honnan meríted hozzá az erőt? Mi motivál valójában? Maga a cél, és annak öröme? Vagy az, hogy bebizonyítsd, képes vagy rá? Tudsz bíztatni? Tudsz támogatni másokat? Mivel motiválod a gyermekeidet vagy a munkatársaidat?

Az Örömvilág podcast #10 epizódjában a motiváció témakörében hozom Neked az új nézőpontokat, és kíváncsian várom felismeréseidet, gondolataidat. Ha van kedved, ragadj billentyűzetet, és szólj hozzá a témához  kommentben, vagy írd meg a véleményed emailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Feleősségvállalás, Kapcsolódás I-III. rész, Ragaszkodás és elengedés) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Aktuális programjaimról, meditációs estekről és tanfolyamokról az Örömviág Facebook oldalán és hivatalos Facebook oldalamon találsz bővebb információkat.

Vélemény, hozzászólás?