Az emberi lét elképzelhetetlen kapcsolatok nélkül, mégis sokaknak problémát, nehézségeket okoz a kapcsolódás. Az Örömvilág podcast következő epizódjában ezt a hatalmas témakört kezdjük körüljárni, több nézőpontból.

Az élethez, önmagunkhoz és a kapcsolatokhoz való hozzáállásod alapvető mintái már nagyon korán lerögzültek. A szüleid kapcsolata mindenképpen „példa” volt számodra. Sőt! Talán meglepődsz, de a fogantatásod pillanata éppúgy meghatározó jelentőségű, mint a magzati fejlődésed teljes időszaka. Hallottál már az „eltűnt iker szindrómáról”? Elképesztő adat, de minden 6. terhesség ikerterhességként kezdődik, és csak minden 32. fejeződik be az ikrek megszületésével.

Erről és mindezek lehetséges hatásairól is mesélek Neked ebben a részben. Tarts velem, és engedd, hogy megérkezzenek Hozzád azok a megértések, amelyek által világosan láthatod esetleges kapcsolati problémáid forrását, valamint a blokkok feloldásának lehetőségét.

Kérlek, ha van véleményed, azt oszd meg velem és a podcast többi hallgatójával az Örömvilág honlapjánFacebook oldalán, vagy e-mailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Feleősségvállalás) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Szeretném felhívni figyelmedet, hogy 2019 november-decemberében ThetaHealing Alap, Haladó, “Áss mélyebbre!”, valamint “Te és a Teremtő” tanfolyamokat tartok Székesfehérváron, az Örömvirágban. Aktuális programjaimról az Örömvirág honlapon és Facebook oldalon találsz részletes információkat!

Vélemény, hozzászólás?