Neked melyik a könnyebb? Az érzelmi vagy a fizikai kapcsolódás? Ebben az epizódban a kapcsolódások különböző minőségeit járjuk körül, több nézőpontból. Fülelj!

Hallottad az Örömvilág podcast kapcsolódásokról szóló előző két adását (#6 és #7)? A téma – úgy tűnik – kimeríthetetlen… A korábbi részekben arról meséltem Neked, hogy milyen magzati kori és gyermekkori események állhatnak a kapcsolódási nehézségek mögött, és szó volt az önmagunkkal való kapcsolat fontosságáról is. Most újabb nézőpontokat hozok, és ezáltal újabb utazásra hívlak kapcsolataid világába.

Neked az érzelmi, vagy a fizikai kapcsolódás a könnyebb? Mennyire komfortos számodra az ölelés?  Ha velem tartasz, megtudhatod, hogy miért okoz manapság tömegeknek nehézséget a fizikai kapcsolódás. A válaszért egészen a II. világháborúig megyünk vissza…

Kérlek, ha van véleményed, azt oszd meg velem és a podcast többi hallgatójával az Örömvilág honlapjánFacebook oldalán, vagy e-mailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Feleősségvállalás, Kapcsolódás I-II. rész) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Szeretném felhívni figyelmedet, hogy 2019 november-decemberében ThetaHealing Haladó, “Áss mélyebbre!”, valamint “Te és a Teremtő” tanfolyamokat tartok Székesfehérváron, az Örömvirágban. Aktuális programjaimról az Örömvirág honlapon és Facebook oldalon találsz részletes információkat!

Vélemény, hozzászólás?