Vannak az életedben olyan helyzetek, kapcsolatok, minőségek amelyeket ideje lenne elengedni? Ha tudod, miért nem léptél még? Mit nyersz a ragaszkodással? Mit veszítenél el nélküle?

Ez a téma Téged is érint, ezzel mindannyiunknak van feladata. Dolgokat, helyzeteket, embereket elengedni, amelyek és akik egykor fontosak és jelentőségteljesek voltak számodra… amelyeket és akiket megszoktál… s az életed részévé váltak. Talán nehéz most elképzelned, hogy egyszercsak nélkülük mész tovább …

Az Örömvilág podcast #9 epizódjában a folyamat két végéről, a ragaszkodásról és az elengedésről hozok Neked új, megfontolandó nézőpontokat.

Ha rendszeres Örömvilág podcast hallgató vagy, bizonyára tudod, hogy ez az adás is Neked szól, és Érted van. Élj a lehetőséggel! Tarts velem, és engedd meg magadnak, hogy másként tekinthess erre a témára, mint eddig!

Kérlek, ha van véleményed, azt oszd meg velem és a podcast többi hallgatójával az Örömvilág honlapjánFacebook oldalán, vagy e-mailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Feleősségvállalás, Kapcsolódás I-III. rész) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Szeretném felhívni figyelmedet, hogy 2019 decemberében ThetaHealing “Áss mélyebbre!”, valamint “Te és a Teremtő” tanfolyamokat tartok Székesfehérváron, az Örömvirágban. Aktuális programjaimról az Örömvirág honlapon és Facebook oldalon, valamint hivatalos Facebook oldalamon találsz részletes információkat!

Vélemény, hozzászólás?