Neked milyen érzés a felelősség? Ha ezt a szót hallod, eszedbe jutnak olyan szavak, mint teher vagy súly? Gondoltál már arra, hogy lehetnél könnyed és felelősségteljes egyszerre?

Vannak fogalmak, amelyeket a szüleinktől tanultunk meg gyermekkorunkban, és talán sosem jutott eszünkbe, hogy mi másként is értelmezhetnénk azokat. Otthon a családban egy pár éves kisgyermek gyakran hallhat olyan kifejezéseket, mint a „felelősség terhe”, „a felelősség súlya”, vagy talán mérges rá az édesanyja, amikor azt mondja Neki, hogy „vállalnod kell a felelősséget a tetteidért”.

Az Örömvilág podcast #5 epizódjában arra vállakozom, hogy nézőpontváltó gondolatokat osszak meg Veled a felelősség és a felelősségvállalás témakörében. Hiszem, hogy hasznos és nagyonis előremutató, ha megváltoztatjuk a gondolkodásunkat ezzel kapcsolatban, és megengedjük, hogy másnak, akár könnyűnek, akár felszabadítónak érezzük a felelősséget.

Ha velem tartasz ebben a podcast adásban, elmesélem, miért érdemes, és hogyan tudod ezt megtenni Te is! Kérlek, ha van véleményed, azt oszd meg velem és a podcast többi hallgatójával az Örömvilág honlapján, Facebook oldalán, vagy e-mailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Szeretném felhívni figyelmedet, hogy 2019 november-decemberében ThetaHealing Alap, Haladó, „Áss mélyebbre!”, valamint „Te és a Teremtő” tanfolyamokat tartok Székesfehérváron, az Örömvirágban. Aktuális programjaimról az Örömvirág honlapon és Facebook oldalon találsz részletes információkat!

 

Vélemény, hozzászólás?