A bizalom érzésével mindannyiunknak van feladata. Alapvetően határozza meg az élethez való hozzáállásunkat és a kapcsolataink minőségét.

Erőteljes hatása van arra, hogy ki tudjuk, ki merjük-e használni a kínálkozó lehetőségeket, el tudjuk-e a fogadni a támogatást, a gondoskodást vegy éppen a segítséget másoktól. Amikor a bizalommal „dolgozunk”, egészen a szülőkig, sőt, az Istennel való kapcsolatig érdemes visszamenni.

Te kiben bízol meg maradéktalanul? Ki az, akire 100%-ban rá mersz hagyatkozni? Bízol a szüleidben? Bízol Istenben? Mi lenne, ha ezt megengednéd magadnak?

Erről a csodálatos érzésről, a bizalomról hozok Neked nézőpontváltó gondolatokat. Ha van kedved, kérlek, oszd meg velem és a podcast hallgatóival a véleményed és a felismeréseidet a bizalom témájával kapcsolatban! Írj e-mailt, kommentelj a honlapomon a hanganyag alatt, vagy a Facebook oldalamon.

Ezt az epizódot Balin vettem fel, és egy röpke pillanatra felmerült erőteljes érzés, a bizalmatlanság hívta életre. Elmesélem, hogy milyen helyzetben jött az inspiráció… fülelj!

Vélemény, hozzászólás?