Ugye tisztában vagy azzal, hogy mennyire fontos ápolni a kapcsolataidat? Figyelni a szeretteidre, barátaidra? De mi a helyzet az önmagaddal való kapcsolattal? Ápolod? Gondozod? 

Minden kapcsolatod azt tükrözi vissza rád, ami benned van. Ha szeretnél minőségi, tiszteleten, szereteten alapuló kapcsolódásokat az életedben, bizony önmagaddal kell foglalkoznod. Az önszeretet vagy önmagad elfogadása olyan csodás érzések, amelyek őszinte önismereti utazásod ajándékai lehetnek. Arra bíztatlak, hogy vágj bele, és ismerkedj meg azzal a személlyel, aki megoldhatja minden (pár)kapcsolati problémád: önmagaddal.

Kérlek, ha van véleményed, azt oszd meg velem és a podcast többi hallgatójával az Örömvilág honlapjánFacebook oldalán, vagy e-mailben!

A korábbi epizódokat (Nézőpontváltás, Illúziók, Spiritualitás, Bizalom, Feleősségvállalás, Kapcsolódás I. rész) megtalálod a Spotify és az ApplePodcasts (iTunes) kínálatában, valamint honlapomon.

Szeretném felhívni figyelmedet, hogy 2019 november-decemberében ThetaHealing Haladó, “Áss mélyebbre!”, valamint “Te és a Teremtő” tanfolyamokat tartok Székesfehérváron, az Örömvirágban. Aktuális programjaimról az Örömvirág honlapon és Facebook oldalon találsz részletes információkat!

 

Vélemény, hozzászólás?