Megvásárolható
hanganyagok

Meditációk

Önismeret
A meditáció az önismeret útján haladó tudatos emberek elengedhetetlen eszköze. Az elmén túli világ szféráiba vezet, és ismertet meg önvalód igazi korlátaival éppúgy, mint rejtett kincseivel. Minden egyes hanganyag felér egy önismereti foglalkozással.
Lelki béke
A meditáció segít megtalálni az egyensúlyod, hazavezet a belső békédbe, lelked nyugalmába. Hanganyagaim mély théta, helyenként delta agyhullám állapotba visznek, ahol automatikusan gyógyítja magát a tested, ahol könnyedebb az elengedés, ahol feltöltődsz és teremtesz is egyszerre.
Transzformáció
Amire rálátsz a meditációban, az a théta és a delta agyhullámok állapotában könnyedebben képes megváltozni. Ekkor ugyanis az elméd félreáll az útból, és az egó nem védekezik, mert az istenivel való egység megtapasztalása biztonságos teret nyújt az új beengedéséhez.

Megjegyzés: Átutalással történő fizetés esetén a hanganyag a sikeres tranzakciót követő 1-2 munkanapon belül válik letölthetővé. A rendelés teljesítéséről automatikus emailt küldünk, melyben a linkek segítségével lehet a megvásárolt meditációkat letölteni.

A világ számos, csodálatos táján meditáltam már. Nepálban a Boudhanath sztupánál, Bhutánban a Tigrisfészek kolostorban, Mexikóban a Chichén Itzánál vagy Balin az Anyatemplom legbelsőbb szentélyében. Mindegyik különleges élmény volt, mindegyik különleges találkozás volt Önmagammal, a bennem lévő istenivel. A meditáció számomra mindig megkérdőjelezhetetlen bizonyítéka az elme korlátain túli világnak, az abban lévő végtelen bölcsességnek, az egységnek, az elválasztottság illúziója nélküli létezésnek.

2011-ben ajándékot kaptam a Teremtőtől. Egy olyan ajándékot, amit akkor még nem fogtam fel, nem értettem meg. Sírtam és tiltakoztam, amikor egy betegség kapcsán kapott gyógykezelés megváltoztatta a hangom. Pár hónap leforgása alatt az ismerős csengés megváltozott, és valami más tónus került a kimondott szavaimba. Sokáig vártam vissza a megszokottat, aztán beletörődtem, hogy már sosem lesz olyan, mint régen.

Évek teltek el, amikor 2015 januárjában kapcsolatba lépett velem a Rezgés Törvénye a ThetaHealing haladó tanfolyamon. Megtudtam “tőle”, hogy a hangom változása okkal történt. Sok ember fog hallgatni engem, sok embernek fogok beszélni fontos dolgokról -tudtam meg, és ehhez át kellett hangolni olyan frekvenciára, amelyen könnyebben megértenek és szívesebben hallgatnak. Akkor még nem értettem, mit jelent ez, ma már tudom, hogy áldás volt, ami velem történt.

Szenvedélyesen szeretem a munkám. Amit megtanulok, ami felébred bennem, azt azonnal elmondom és továbbadom. A meditációk különös helyet foglalnak el a szívemben. Egyik sem tervezett, nincsenek előre megírt forgatókönyvek, csak a pillanat varázsa, amelyben a Forrással való kapcsolódásban születnek meg a hangok és válnak szavakká, mondatokká.

Az elmúlt években több ezer embernek tartottam meditációkat személyesen és az online térben egyaránt. Ezek közül többet rögzítettem, és utólag is hozzáférhetővé teszek, a jövőben pedig készítek csak itt elérhető tartalmakat.

Kívánom, hogy legyenek mindennapi segítőitek az Úton.

Szeretettel,

Gyakran ismételt kérdések

Ha nem találsz választ kérdésedre, keress meg privát üzenetben vagy e-mailben!
A meditációhoz nem kell előképzettség, nem kell ismerned semmilyen konkrét spirituális vagy tudati technikát. Ahhoz, hogy meditálj, csupán ennek szándéka kell.
Remélhetőleg szép és nyugodt álmod lesz, és kipihened magad. Talán túl fáradt voltál, és most épp erre volt szüksége a testednek-lelkednek. Talán kicsit szabotáltál egy témát, amely megjelent a meditációban. Bármelyik is történt, lépj tovább lelkiismeretfurdalás nélkül, és egy alkalmas időpontban kezdd el újra az elejéről!
Ahogy számodra kényelmes és komfortos. Az – egyenes háttal – ülő meditáció előnye, hogy kisebb eséllyel alszol bele, illetve a gerincoszlopod mentén az energia akadálytalanabbul áramlik, valamint a légzés is mélyebb, tudatosabb, gördülékenyebb lehet. Ha fekszel, a tested könnyen hiheti azt, hogy “most aludni kell”.
Tele pocakkal és tele zizegő gondolatokkal nehezebb meditálni. Lehetőség szerint teremts nyugalmas körülményeket, kapcsold ki a telefonod, szólj a családodnak, hogy tartsák tiszteletben az önmagadra szánt időt és teret. Igyál egy kis vizet, hogy kellően hidratált legyél! Ne erőltess kényelmetlen jóga pózokat, ha nem csinálod rendszeresen. Fontos, hogy a testednek is kényelmes legyen, ne csak a lelkednek. Esetleg készíts magadhoz papírzsepit.. hátha…
Ezen ne gondolkozz közben, és ne okozz magadnak lelkiismeret-furdalást, ha mégis megtörténne! Ha elkalandozol, és észreveszed, tedd vissza a fókuszt a légzésed folyamatára, arra, ahogy az orrod hegyénél áramlik a levegő. Könnyen visszatalálsz, ha nem csinálsz belőle ügyet vagy bosszúságot.