ThetaHealing®

A módszer

Ez a módszer teljes elfogadással fordul hozzád, így a te döntésed, hogy milyen vallást követsz, hogy miként nevezed azt a feletted álló erőt vagy intelligenciát, amiben hiszel.

Ahogy az elnevezése is mutatja, a ThetaHealing® technika az ún. théta agyhullámok állapotában fejti ki hatását. Agyhullámaink rezgésének különböző tartományai vannak, mint például az alfa (relaxált) vagy a béta (éber) állapot. Ébredés után közvetlenül és elalvás előtt közvetlenül automatikusan théta állapotba kerülünk, és mindaz, amit hitünk szerint – a Teremtő, az Isten vagy az Univerzum felé – megfogalmazunk egy imában, sokkal nagyobb eséllyel válik valósággá az életünkben. Amikor thétában vagyunk, lehetségessé válik, hogy előhívjunk emlékeket, és megváltoztassuk a hozzájuk fűződő érzéseinket.

Ennek a folyamatnak kulcsszere van a ThetaHealing® technika esetében, hiszen a problémáink jelentős részének a valódi okát béta állapotban nem látjuk. Gyakran előfordul, hogy egy életminőséget negatívan befolyásoló problémakupac legalján egy félreértés, vagy egy teljesen más jellegű élmény áll.

A ThetaHealing® technika tapasztalatai szerint az egyik legerőteljesebb ma ismert életjobbító technika. Előnye, hogy elfogadó, kíméletes, és gyakorlatilag bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáférjen. Magyarországon már évek óta ismert és egyre intenzívebben terjed a módszer használata, köszönhetően a pozitív tapasztalatoknak. Természetesen arra is van lehetőség, hogy tanfolyami keretek között elsajátítsd a módszert.

Fontos tudnod, hogy a ThetaHealing® technika nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést. Kidolgozója rákbetegségből e módszerrel kigyógyult személy, nem orvos, ahogy az okleveles konzulens sem.

Mi az a ThetaHealing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A ThetaHealing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mint Teremtőnek nevezzük) – fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

A ThetaHealing Technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

A konzultációkat kellemes, intim környezetben vagy online tartjuk.

Az Örömvilág Tudatosság Központot Székesfehérváron, az Ady Lakópark belső udvarán találod. Címünk: Palotai utca 25.

Alkalmanként 60, 90 vagy 120 percet töltök Veled.
A konzultációhoz előzetes időpontfoglalás szükséges!

ThetaHealing konzultáció
Tomek Noémivel, akár online is!

Motivációs előadó, Coach, Mestertréner, ThetaHealing® Certificate of Sciense & Master Instructor

ThetaHealing konzultáció
Németh Lászlóval

ThetaHealing® konzulens, OH kártya instruktor, Szociális munkás

ThetaHealing konzultáció
Tündér M. Boglárkával

Spirituális kísérő, ThetaHealing instruktor és konzulens, asztrozófus, családállító tanácsadó

ThetaHealing konzultáció
Kapecz Hajnalkával

ThetaHealing istruktor és konzulens, Symbolon kártya tanácsadó