Mi történik energetikailag, amikor egy szülő elhagyja a földi létet?

Amikor egy szülő elhagyja a fizikai síkot, nagyon sok minden megváltozik egy család és a gyermeke(i) életében. Ebben az epizódban azokról az energetikai változásokról lesz szó, amelyek ilyenkor végbemennek.  A témát azért választottam, meg az elmúlt hetekben több kedves ismerősöm, tanítványom vett végső búcsút valamelyik szülőjétől. Édesanyám már nincs testben, így magam is megéltem azt az energetikai és érzelmi változást, amit továbblépése hozott.

Ahány szülő-gyermek kapcsolódás, annyiféle. Egyeseké szinte szimbiotikus egy életen át, míg mások konfliktusokkal küzdenek, eltávolodnak. Azonban fontos tudni: bármi is történi a felszínen, a szülőt és a gyermeket mindig összeköti a köztük lévő energia.

Amikor a gyermek – akárhány éves is – megtapasztalja a szülő halálát, szinte észrevétlenül aktiválja a tudattalanjában azt a mintát, amely szerint nem gyermek többé. Ez egy eléggé általános tudatalatti program, így ébernek kell lenni, hogy meg tudjuk őrizni gyermeki aspektusainkat szüleink továbblépése után is. Ezekről, és más megfontolandó nézőpontokról is szó lesz az Örömvilág podcast #159 epizódjában. Tarts velem, és beszélgessünk fél órát ezen a héten is!

Ha szeretnéd megosztani velem, velünk a témával kapcsolatos saját élményeidet, felismeréseidet, kérlek, ragadj billentyűzetet, és írj nekem a podcast@oromvilag.hu e-mail címre. Ugyanitt témát is javasolhatsz a későbbi adásokhoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Előkészületben: 
Belső gyermek gyógyítása és kreativitás ébresztés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 7-20. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 21 – december 6.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu