Események betöltése

Vissza a program listához

 • Ez az esemény elmúlt.

BETELT! SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – a felemelkedés útja

2023.05.18. 00:00 - 2023.06.01. 00:00

Online jelentkezem

Utazz velem Balira, az Istenek szigetére 2023 tavaszán!

SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – a felemelkedés útja

2023. május 18 – június 01. (15 nap/14 éj)

 

Egy különleges utazás “útkeresőknek” és azoknak, akik választ szeretnének találni elakadásaikra és egy más perspektívából meglátni és megtalálni önmagukat!

Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy „tudati” váltásra, magasabb szintű haladásra.

A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen – az Istenek szigetén. Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az „elszigetelődést” mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt – már önmagában is – az újjászületésre.

Ez a különleges program tartalmazza a balinéz tisztító szertartásokat, rituálékat, mely ceremóniák igen fontosak a balinéz emberek életében, kultúrájuk szerves része, melyek mind spirituális fejlődésük érdekében történnek.

Látogatást teszünk egy balinéz szent ember, spirituális tanító házában is, aki a tisztító ceremónia alatt ősi, szanszkrit mantrák és füstölők segítségével erősíti szellemi, lelki tisztulásunkat és fizikai védelmünket, majd a végén áldást kapunk tőle.

Ez a két hét tartalmazza továbbá a közös imákat az ősi hindu templomok falai között, a gyógyulni vágyóknak helyi gyógyítóval /balian/ való találkozás lehetőségét, és megtalálhatóak benne a meditációs elvonulások hagyományai is.

S természetesen mindvégig velünk lesz szellemi segítőnk, Tomek Noémi is, aki különböző oldási technikákkal, számtalan lelki gyakorlattal, speciális meditációkkal és csoportos foglalkozásokkal segíti a résztvevőket a múlt könnyebb lezárásában, az elengedésben és a lélek újbóli felemelkedésében.

A programok fő bázisa – a szálláshely – Ubud városa /az indonéz „obat” szóból kapta a nevét, melynek jelentése: gyógyszer. Rengeteg gyógyító él a városban és ez a különleges energia lengi be az egész térséget, mely gyógyítói központ, de egyben Bali kulturális központja is.

A két hét utolsó pár napjára átköltözünk egy óceánparti szállásra Sanur városába, ahol már az óceáné és a pihenésé lesz a főszerep.

A sziget atmoszféráját a templomok és vallások kavalkádja teszi méltán „isteni szigetté”, melyek hindu, buddhista és kínai hagyományokat őriznek falaik között.

 

Rövid ízelítő a programból:

 • Ellátogatunk ősi szakrális helyekre, mint a 10. századból megmaradt Goa Gajah elefántbarlang egykori buddhista meditációs hely, vagy a Tirtha Empul szent forrás, mely a balinéz hinduk egy ősi zarándokhelye a spirituális megtisztulásra.
 • De említhetném a Besakih hindu anyatemplomot is az Agung vulkán lábánál, mely több, mint ezer éve a balinézek legszentebb, legnagyobb temploma, vagy az Uluwatu templomot, mely 80m magas sziklafalon áll, arccal az Indiai-óceán végtelenjének.
 • Útközben láthatunk fűszertermsztő falvakat, megkóstoljuk Indonézia tea- és kávéremekeit, többek között a híres Luwak kávét, majd sétálunk az üdítően zöld Tegallalang rízsteraszoknál, ahol lehet óriáshintázni is, de fürdőzünk egy nagyon különleges barlangvízesésben is, majd megcsodáljuk Bali legimpozánsabb vulkáni kráterét – a Batur vulkánt és megkóstoljuk Jimbaran-öböl egyik tengerparti éttermében a frissen fogott, grillezett halakat, tengeri herkentyűket egy naplementés vacsora alkalmával.
 • Megismerhetjük Bali mítikus világát az egyik hagyományos táncukon a Barong táncon keresztül és bepillantást nyerhetünk hihetetlenül gazdag művészetébe, kézművességébe is, ezüst és arany ékszerműhelyeitől kezdve egészen a különleges batikolási technikájukig bezárólag.
 • Nem maradhat ki a felsorolásból a testet és lelket pihentető strandolás sem Sanur óceánparti városban.
 • Az utazás részletes programleírásában még sok izgalmas program olvasható, mely élmények megtapasztalása elengedhetetlen, ha Balin jársz.

Szállásaink a 15 nap alatt:

 • Ubud városban (10 éj):

Ubud, Bali kulturális központja, spirituális fellegvára a sziget szívében, a jógik és meditációt végzők mekkája! Ezt a mesés kis várost különleges spirituális energia és hangulat lengi körül, s egyike azon jelentős településeknek, amik még mai napig mélyen őrzik a balinéz hindu vallás sokrétű szertartásait. Szinte minden egyes nap láthatunk utcáin különböző vallási felvonulásokat, rítusokat, felajánlásokat az isteneknek.

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas vagy franciaágyas/ koedukált deluxe szobákban, trópusi dzsungel környezetben, rizsföldek tőszomszédságában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)

 • Sanur óceánparti városban (4 éj):

Sanur egy nagyon hangulatos, nyugis kis óceánparti üdülőváros, Dél-Balin. Az egykori halászfalu mára már kinőtte magát, rengeteg szállás, étterem, kávézó, bár, szórakozóhely, bolt, ajándékbolt várja a vendégeket.

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában, esztétikus, balinéz stílusú /két ágyas/ szobákban, közvetlenül az óceánparton (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)

 

A szervezők:

A csoport vezetője Farkas Erika (https://www.oriannabalitours.net/l/bemutatkozom), aki 2010 óta él Bali szigetén, és az ott töltött évekből, életéből merítve ismeri a sziget kultúráját, mindennapi hagyományait, szokásait, valamint Tomek Noémi (www.oromvilag.hu/tomeknoemi) Coach, Mestertréner, Motivációs előadó, ThetaHealing Certificate of Science and Master Instructor, az Örömvilág alapítója, aki rendszeresen tart tanfolyamokat, meditációkat, egyéni konzultációkat Magyarországon.

 

Részletek és jelentkezés:

Részvételi díj: 1.180 Euro/fő

Jelentkezési határidő: 2023. március 31.

A résztvevők száma limitált – 20 fő – ezért ajánlott a korai foglalás.

Foglaló fizetése: 200 Euro/fő, mely jelentkezéskor fizetendő, bankszámlára történő utalással

Előleg fizetése: 400 Euro/fő, indulás előtt 60 nappal fizetendő, bankszámlára történő utalással

Fennmaradó rész fizetése: 580 Euro/fő, melynek kifizetése helyben, készpénzben történik, az első ismerkedési napon

 

Jelentkezés, bővebb infó, részletes program kérése:

Farkas Erika – oriannabalitours@gmail.com

Tomek Noémi – program@oromvilag.hu

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • 10 éjszakára elhelyezés hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas vagy franciaágyas/ koedukált deluxe szobákban, trópusi dzsungel környezetben, rizsföldek tőszomszédságában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
 • 4 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas, hangulatos szobákban, közvetlenül az óceánparton Sanur város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
 • késő esti kijelentkezés felára a sanuri hotelben (csoportnak foglalt repülőjárat éjfél után indul haza, június 02-án)
 • reggeli a szállásokon
 • retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
 • 2 egész napos kirándulás
 • 2 félnapos kirándulás
 • utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek
 • helyi idegenvezető és a magyar nyelvű túravezető
 • összes belépőjegy a kirándulások alatt
 • egész napos batik tanfolyam vagy rafting (vadvízi evezés)
 • virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál
 • rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások)
 • áldás, védelem és tisztító szertartás egy balinéz hindu főpap házában
 • pénzadományok a templomokban és rituálék alatt
 • szervezési díj, adók, illetékek
 • spirituális-szellemi-önfejlesztő programokon való részvétel velem
  • specifikusan felépített, közös vezetett meditációk a felemelkedésért, az Önmagunkhoz való visszatalálásért
  • „Nézőpontváltó Nap”: blokkok, negatív minták, genetikai programok, szellemi fejlődésünket, életünket tovább nem szolgáló dolgok/emberek/energiák elengedése, gyakorlatok a másként látásra, „ki is vagyok én valójában?” workshop
  • a tudatos teremtés technikájának elmélete és gyakorlata
  • újjászületés élmény meditációban

A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.

 

A részvételi díj NEM tartalmazza:

 • csoportnak foglalt Emirates retúr nemzetközi repjegy, minden illetékkel, csomagokkal
  csoportjegy ára: 354.000 Ft/fő
  EK112 17 Május BUDAPEST-DUBAI 16:00 23:20
  EK398 18 Május DUBAI-DENPASAR BALI 02:15 15:25
  EK399 02 Június DENPASAR BALI-DUBAI 00:05 05:00
  EK111 02 Június DUBAI-BUDAPEST 10:30 14:25
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
 • VOA-Visa On Arrival turista vízum, mely érkezésnél a denpasari reptéren Balin váltható ki (35 Euro/fő)
 • személyes kiadások
 • reggelin kívüli étkezések (ebéd, vacsora)
 • fakultatív programok költségei: talpreflexológiás gyógyítás egy tradicionális balinéz gyógyító házában; egyéb más fakultatív programok

 

Jelentkezés, további információ:

Tomek Noémi:

program@oromvilag.hu

Farkas Erika:

oriannabalitours@gmail.com

 

Visszajelzések a korábbi útjainkról:

„Azt éreztem, mennem kell. Bali hívott. Tudtam, ott leszek. Így is lett.

Belső utazásra mentem, hogy visszataláljak magamhoz. De amit kaptam, az ennél sokkal több. Szavakkal leírhatatlan az a csoda, amit átélhettem Balin.

A sziget számtalan természeti csodája, a hihetetlen magas rezgésű energia, a nyugalom, a béke, a könnyedség, a sok kedves mosoly, az alázat, a tisztelet, a szeretet mindenhol és mindenben.

Amikor csak VAGY, JELEN vagy, MOST vagy. Amikor egy Édenben ülsz a földön, érzed, hogy kapcsolódsz vele, érzed, hogy szétcsattan a lelked a boldogságtól, megállíthatatlanul folynak az örömkönnyeid a hálától, hogy itt vagy, és átélheted ezt. Amikor érzed, hogy a sziget szeretettel befogad. Amikor érzed, hogy EGY vagy Vele, EGY vagy Mindennel, és nincs más a lelkedben, csak a kiáradó Szeretet.

Kiváltságos dolog, hogy Erika és Noémi által végig mehettem ezen a testi-lelki tisztuláson, olyan helyekre, olyan szertartásokra eljutottam, amelyek a Balinézek életében is nagy jelentőséggel bírnak. Olyan felismeréseim, megéléseim lehettek az itt tartott meditációkon, konzultációkon, beszélgetések során, ami korábban még soha.

Végtelenül hálás vagyok Nektek ezért az útért, és mindazért, amit kaptam általa, aki lettem általa. A lelkem egy darabja még mindig ott van, és úgy érzem, ott is marad. / W. Nikolett” – 2018.

 

„Bali számomra egyet jelent a csodával. Eddigi életem legnagyobb és legmeghatározóbb élménye volt ez az út. Ha tehetném, már most visszaindulnék. A program rendkívül gazdag, lenyűgöző helyeket láthattunk. Betekintést kaptunk a balinézek mindennapjaiba, ezáltal teljesen át tudtuk venni a sziget szellemiségét, azt a hihetetlen gazdag és káprázatos kultúrát, amit képvisel. Utazásunk önmagunkban ezzel párhuzamosan ugyanilyen intenzitással zajlott, elképesztően átformáló, megértésekben, rálátásokban gazdag 2 hét áll mögöttünk. Szavakkal leírhatatlan az érzés, ami az ott töltött idő alatt hatalmába kerített. Teljesen más emberként tértem haza. Hálás köszönet ezért nektek, Erika és Noémi! Polczer Fanni” – 2018.

Részletek

Kezdés:
2023.05.18. 00:00
Vége:
2023.06.01. 00:00
Program kategória:

Szervezők

Tomek Noémi
Orianna Bali Tours

Helyszín

Bali
Indonézia + Google Térkép

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: