Események betöltése

Vissza a program listához

ThetaHealing® Lélektárs ESTI, ONLINE tanfolyam

április 19. 16:00 - április 20. 22:00

Online jelentkezem

Ez a tanfolyam nem csupán abban támogat téged, hogy megtaláld a lélektársad, vagy elmélyítsd a kapcsolatod a pároddal. Ennek a kurzusnak elsősorban az a célja, hogy az ehhez szükséges alapokat megteremtsd, azaz szeresd, értékeld, becsüld önmagad! Ez ugyanis alapvető feltétele annak, hogy megtaláld a Téged szerető, értékelő és megbecsülő társad.

Tudod egyáltalán, hogy kire vágysz? Tisztában vagy azzal, hogy Te mit tudsz adni egy kapcsolatba? Szeretnéd a hosszú keresést és a kudarcokat a rátalálás örömére cserélni? Konzulensként mélyebben szeretnéd átlátni ezt a témát, hogy még hatékonyabban segíts a hozzád fordulóknak?

A tanfolyamon megtanulhatod, mi is valójában a lélektárs, a lélekcsalád vagy az ikerlélek. Lekapcsolódhatsz minden korábbi kapcsolatod gátló, visszahúzó energiájáról, és visszakapod az elvesztett lélekdarabkáidat. Számos gyakorlatot elvégzünk, amelyekből olyan információkat kapsz önmagadról, amelyeket eddig nem vettél észre. Áttekintjük, hogy milyen korábban (akár más inkarnációkban) tett fogadalmak gátolják a szerelmi életed kiteljesedését és ásást is végzünk a feltárt problémákra.

Természetesen a lélektárs manifesztációs gyakorlatot is elvégezzük, amely – tapasztalataim szerint – akár néhány órán belül is gyökeres változást hozhat az életedbe.

 

Időpont: 2023. április 19-20. (szerda-csütörtök) 16:00-22:00

Helyszín: ZOOM (online)

Hozzájárulás: 133.000 Ft

Fontos információ! KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemélyek számára áll módomban szolgáltatásaimat értékesíteni honlapomon keresztül. Amennyiben vállalkozásként, vállalkozóként szeretnél tőlem rendelni, kérlek, írj e-mailt a program@oromvilag.hu címre! Köszönöm megértésed!

Szükséges előképzettség: ThetaHealing® Alap, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyam.

Regisztráció: https://www.oromvilag.hu/program/thetahealing-lelektars-esti-online-tanfolyam-3/

 

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi

ThetaHealing® Certificate of Science and Master Instructor
Coach, Mestertréner

www.facebook.com/tomeknoemi
www.facebook.com/oromvilag
www.oromvilag.hu
www.napisegito.hu

Részletek

Kezdés:
április 19. 16:00
Vége:
április 20. 22:00
Program kategória:
,

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala