Események betöltése

Vissza a program listához

ThetaHealing® Világgal Való kapcsolat – esti, online tanfolyam

március 20. 16:00 - március 24. 22:00

Online jelentkezem

Itt az idő rendezni a világgal való kapcsolatod? Az egyik legnagyobb hatású, haladó szintű ThetaHealing online kurzusra várlak!

A ThetaHealing Világgal való kapcsolat tanfolyam a kultúrákra, és az azokkal kapcsolatos hitrendszerekre, kulturális meggyőződésekre fókuszál, hogy felszínre hozzon múltbéli és jelenben lévő problémákat a faji, vallási és emberi hovatartozással kapcsolatosan. Amikor ezek a gyűlölettel kapcsolatos problémák felszínre jönnek, a sok-sok rejtett neheztelés, ellenérzés és utálat, ami évszázadokra nyúlik vissza, végre elengedhetővé válik. Amikor megbékélsz a világgal, a világ is megbékél veled.

SZERETNÉL BÁRHONNAN DOLGOZNI A VILÁGBAN, ÉS TUDNI, HOGY BIZTONSÁGBAN VAGY?

Ez az öt napos tanfolyam arra jó, hogy ThetaHealing konzulensek és oktatók könnyebben, jobban tudjanak dolgozni a különböző háttérből, kultúrákból és vallásból származó emberekkel. A munka, amit ezen a tanfolyamon végzel el, segít, hogy sokkal effektívebb legyél mint a üzleti, mint más szerepeid betöltésében. Így képes leszel könnyebben dolgozni a tanítványaiddal, klienseiddel, kollégáiddal. Sokkal komfortosabb lesz elutazni olyan helyre, ahol őseid éltek, vagy olyan helyre amivel problémájuk volt. Emelett szerzel egy olyan rálátást a helyzetre, ami felbecsülhetetlen érték a mai multi-kulturális társadalomban. Összeségében: minden szociális kapcsolatodban -akár családi vagy akár párkapcsolati-, könnyebben fogsz mozogni.

 

EZEN AZ ÖT NAPOS TANFOLYAMON MEGTANULOD:

  • megtisztítani magadat generációs és történelmi szinten lévő negatív meggyőződésektől más emberekről, rasszokról, kultúrákról és nyelvekről,
  • eltávolítani blokkokat a nagyobb vallásokkal kapcsolatban,
  • elengedni a kulturális és társadalmi hitrendszereket faji, kulturális és vallási hovatartozással kapcsolatban, amik benned vannak évszázadok óta,
  • megszabadulni őseink hitrendszereitől, amiket genetikai úton örököltél,
  • megszabadítani magad rejtett előítéletektől és konfliktusoktól, amelyek idáig befolyásolták az életedben lévő eseményeket és másokkal való kapcsolódást az élet minden területén,
  • befejezni minden olyan befejezetlen problémát, ami olyan hellyel, országgal kapcsolatos, ahol éltél vagy jártál már.

A tanfolyam 70%-ban gyakorlat.

 

Időpont: 2023. március 20-24. (hétfőtől péntekig, minden nap 16:00 és 22:00 óra között, rövid szünettel)

Hozzájárulás: 222.000 Ft

Fontos információ! KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemélyek számára áll módomban szolgáltatásaimat értékesíteni honlapomon keresztül. Amennyiben vállalkozásként, vállalkozóként szeretnél tőlem rendelni, kérlek, írj e-mailt a program@oromvilag.hu címre! Köszönöm megértésed!

Regisztráció: (link hamarosan)

Előfeltétel: ThetaHealing Alap tanfolyam, Haladó tanfolyam és Áss mélyebbre! tanfolyam

A DNS3 és Létezés 7 síkja tanfolyamok elvégzésének előfeltételei a közelmúltban megváltoznak! Már nem kötelező az Intuitív Anatómiát végezni ezekhez, lehetséges az is, hogy Alap, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyam mellett a Te és a Teremtő, a Te és a Belső köröd, valamint a Világgal való kapcsolat tanfolyamokat végzed el!

További információ: program@oromvilag.hu

 

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi
ThetaHealing Certificate of Science and Master
Coach, Mestertréner, Podcaster

www.oromvilag.hu
program@oromvilag.hu
www.facebook.com/tomeknoemi
www.facebook.com/oromvilagpodcast
www.oromvilag.hu/oromvilag

Részletek

Kezdés:
március 20. 16:00
Vége:
március 24. 22:00
Program kategória:
,

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala