Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Társteremtő Est – online workshop és meditáció

2023.02.08. 18:00 - 22:00

Online jelentkezem

Elégedett vagy a párkapcsolatoddal? Vagy még keresed az igazit? Szeretnéd, ha ezúttal sikerülne megtalálnod a nagy „Ő”-t?

(Lélek)társunk, a valódi párunk megtalálása, az Igaz Szerelem megélése és befogadása sokszor komoly kihívások elé állít minket. Mindannyian vágyunk arra, hogy TELJESséget, EGYséget adó kapcsolatban élhessünk, ahhoz azonban, hogy ez megteremtődjön fizikai síkon, az első lépés az önszeretet megélése.

Elvárhatjuk mástól a feltétel nélküli elfogadást, miközben mi magunk feltételekkel fordulunk saját lényünkhöz? Hát persze, hogy nem! És sokan itt egy életre elakadnak…

Tegyél egy próbát! Állj a tükör elé, és mondd el magadnak hangosan, mit érzel az iránt az ember iránt, akit benne látsz! Mit gondolsz róla? Milyen a lelke? Milyen a teste? És most gondold át, mennyi kritikát fogalmaztál meg saját magaddal kapcsolatban!

Ha megelégelted ezt az állapotot, és elkötelezted magad a változás iránt, gyere el a párkapcsolatokkal és önismerettel foglalkozó estre és társteremtő meditációra!

Adj esélyt magadnak az önszeretetre, az önelfogadásra, (lélek)társaddal való találkozásra, vagy a már meglévő kapcsolatod elmélyítésére!

A program során tisztázzuk az alábbi fogalmakat:

  • lélekcsalád,
  • lélektárs,
  • duálpár,
  • ikerláng, és megbeszéljük, hogy mik a jellemzői a velük való kapcsolódásnak.

Csoportos és egyéni feladatokon keresztül tapasztaljuk az önszeretetet és a társsá válás folyamatát, ismerjük meg a társunkkal kapcsolatos elvárásainkat, és engedjük el korábbi kapcsolati mintáinkat.

A programot meditációval zárjuk, ahol a társra vágyók behívhatják a számukra legmegfelelőbb partnert, a párkapcsolatban élők pedig dolgozhatnak a viszonyuk kiteljesítésén.

 

Időpont: 2023. február 8. (szerda) 18:00-22:00 (egy szünettel)

Hozzájárulás: 22.000 Ft

Fontos információ! KATA-s egyéni vállalkozóként kizárólag magánszemélyek számára áll módomban szolgáltatásaimat értékesíteni honlapomon keresztül. Amennyiben vállalkozásként, vállalkozóként szeretnél tőlem rendelni, kérlek, írj e-mailt a program@oromvilag.hu címre! Köszönöm megértésed!

Bejelentkezés online fizetéssel: https://www.oromvilag.hu/program/tarsteremto-est-online-workshop-es-meditacio/

A program online formában zajlik, Zoom platformon.

Online regisztráció: (link hamarosan)

 

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi
Coach, Mestertréner, Podcaster
ThetaHealing® Certificate of Science and Master
+36 (30) 88 302 11

www.facebook.com/tomeknoemi
www.facebook.com/oromvilag
www.oromvilag.hu
www.napisegito.hu

Részletek

Dátum:
2023.02.08.
Időpont:
18:00 - 22:00
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

„ZOOM” – online