#145 Korkülönbség és karmikus kapcsolat

Különleges adást hozok Neked, hiszen a 145. epizódot nyilvánosan vettem fel, és a témát random választottam ki.

A podcast készítése számomra mindig egy bensőséges folyamat, ahogy arról már többször meséltem. Ezúttal azonban kitágítottam a komfortzónám határait, és a 3 éves születésnapi podcast közönségtalálkozó résztvevői szeme láttára és füle hallatára rögzítettem ezt a részt.
A születésnapi ünnepségen jelenlévőknek lehetősége volt témát javasolni, melyek közül véletlenszerűen választottam  ki azt – illetve véletlenül azt a kettőt -, amelyről aztán beszélgetni kezdtem. Természetesen mindenki ütős témával érkezett, így nem meglepő, hogy ismét egy sokakat érdeklő és érintő kérdéseket feszegetek. Az egyik kihúzott cetlin ez állt: „fiatal férfi, és tapasztalt, idősebb nő párkapcsolata”, a másikon, amit véletlen kipottyantottam húzás közben pedig ez: „karmikus kapcsolatok”. Nagyjából 1 percnyi ráhangolódás után átengedtem magam a folyamatnak, és megszületett a #145. epizód, a két témajavaslat összekapcsolásával.

Téged milyen módon érint ez a téma? Hallgasd meg a #145 epizódot, és oszd meg velem, velünk a felismeréseidet, gondolataidat! Érdekelnek más önismereti, tudatosságot érintő vagy spirituális témák? Hallgass bele a csatorna többi 144 epizódjába is! Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Véleményedet, saját történetedet, témajavaslataidat a podcast@oromvilag.hu címen várom.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)
A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?