Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Fókuszban a kapcsolódás – önismereti elvonulás Tomek Noémivel

2023.01.26. 17:00 - 2023.01.29. 13:00

133000HUF
Online jelentkezem

Mélyebb önismereti elvonulásra hívlak, hogy támogató közösségben és megtartó, magas rezgésre hangolt térben dolgozzunk a kapcsolódásainkon.

Kapcsolódásaink több szintjét is górcső alá vesszük a program során. Lesznek önmagunkkal kapcsolatos belső folyamataink, dolgozunk a külvilággal való kapcsolati mintáinkon – pl. barátságon, párkapcsolaton, szakmai együttműködéseken – és magasabb szintre emeljük a Forrással való kapcsolódásunk tapasztalását is.

Használjuk a csoport erejét a közös gyakorlatokban, figyelünk kifelé és elmélyülünk belső világunkban.

Érzelmes, mély és intim programra készülj, ahol a kulcs a nyitottságod és tiszta szándékod varázslatos ereje lesz.

Az elvonuláson számos módszert fogok alkalmazni, hogy segítselek és támogassalak folyamataidban. Lesznek meditációk, coaching és tréning gyakorlatok, használunk fototerápiás eszközöket, rajzolunk, beszélgetünk, dolgozunk a morfogenetikus mezővel, az ősökkel és a kollektívvel.

 

A program időpontja: 2023. január 26-29. (csütörtök délutántól vasárnap délutánig)

Helyszín: Kisnyalka Majorság

Szeretnék veled megosztani néhány gondolatot arról, miért ezt a helyet választottam. Nos, azért, mert sok-sok évvel ezelőtt, a kisnyalkai majorságban született Sipos Mária, az apai nagymamám. Amikor 2017-ben egy elvonulásra készültem oda, akkor mesélte el édesapám, hogy nagyapja volt a kisnyalkai major intézője, és nagymamám, illetve 8 testvére ott született. Elmondhatatlan élmény volt ott lenni, és gyógyítani sérült forrásemlékeimet. Most úgy éreztem, ez lesz a legjobb hely, ahova hívhatlak… velem tartasz?

Hozzájárulás: 133.000 Ft

Helyed 25.000 Ft befizetésével tudod lefoglalni. (Az esemény címe alatt az ‘online jelentkezem’  gombra kattintva online befizetheted az előleget.)

Bejelentkezés online előlegbefizetéssel: https://www.oromvilag.hu/program/fokuszban-a-kapcsolodas-onismereti-elvonulas-tomek-noemivel/

A fennmaradó 108.000 Ft-ot 2023 januárjában kell csak kifizetned.

A díj tartalmazza az érkezés napján a vacsorát, pénteken és szombaton a három főétkezést, távozás napján pedig a reggelit és az ebédet, valamint a szállás díját is. Az elvonulás energiáját azzal is megtámogatjuk, hogy vegán ételeket fogyasztunk, gondolva a gluténérzékenyekre és allergiásokra is.

 

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi
ThetaHealing® Certificate of Science and Master
Coach, Mestertréner
Motivációs előadó, Podcaster

+36 (30) 88 302 11

www.facebook.com/tomeknoemi

www.facebook.com/oromvilag

www.oromvilag.hu

www.napisegito.hu

Részletek

Kezdés:
2023.01.26. 17:00
Vége:
2023.01.29. 13:00
Összeg:
133000HUF
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

Kisnyalka Majorság