Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Theta ásás nap – ahogy még nem csináltad

2022.10.15. 10:00 - 17:00

33000HUF
Online jelentkezem

Egy különleges ásás napra hívlak, ami egy teljesen új dimenzióját tárja fel előtted a ThetaHealingben általad már megismert technika elemeinek.

Ez egy HIBRID program lesz, azaz részt vehetsz rajta ONLINE (zoomon) vagy személyesen (Székesfehérvár, Örömvilág Tudatosság Központ) is.

Előfordult már veled, hogy a probléma, amire ástál, egy idő után visszaköszönt? Volt már olyan érzésed, hogy sosem lesz vége, és mindig mélyebbre kell menni?

Az elmúlt évek alatt rengetegszer ástam másoknak és magamnak egyaránt. Láttam, ahogy életek változtak meg, többek között az enyém is. 🙂 Mindeközben elkezdett formálódni bennem egy könnyen átlátható és logikus rendszer, amellyel a tapasztalataim szerint még könnyebb, még hatékonyabb az ásás.

Ez egy új nézőpont a meglévő gyakorlati tudásodra, mindarra, amit a tanfolyamokon tanultál. Meglepően átlátható, hatékony és komplex rendszere az ásásnak.

Ha széleskörű problémamegoldásban gondolkodsz… ha szeretnél rálátni a VALÓDI gyökérproblémára… ha VÉGLEGES változást szeretnél, akkor gyere el, gyakoroljunk együtt, és átadom Neked azt a komplex rendszert, amely bennem egységgé formálódott! A technikát az önásásban, és konzultációkon egyaránt hatékonyan tudod majd alkalmazni.

Nincsenek titkok, szívesen megmutatom, mitől működik ez nekem annyira jól! Ha fejlesztenéd a technikádat, és turbó fokozatra kapcsolnád a hatékonyságodat, akkor csatlakozz a programhoz!

 

Hozzájárulás: 33.000 Ft

Jelentkezés online fizetéssel: https://www.oromvilag.hu/program/theta-asas-nap-ahogy-meg-nem-csinaltad/

További információk: program@oromvilag.hu

Tekintettel a témára, a programra olyanokat várok, akik ismerik és használják a ThetaHealing technikát, és legalább egy alaptanfolyamot elvégeztek!

HIBRID program lesz, azaz a résztvevők egy része ONLINE csatlakozik (zoomon), míg mások személyesen lesznek jelen, velem egy fizikai térben (Székesfehérvár, Örömvilág Tudatosság Központ). Technikailag megoldott lesz, hogy mindenki lásson és halljon mindenkit.

Évente általában egy ilyen programot tartok, így érdemes csatlakoznod, ha szeretnéd megtanulni a módszeremet.

 

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi
Coach, mestertréner
ThetaHealing® Certificate of Science

+36 (30) 88 302 11

www.oromvilag.hu

www.facebook.com/tomeknoemi

www.facebook.com/oromvilag

www.napisegito.hu

 

Visszajelzés egy korábbi programról:

„Kedves Mindenki!

Több, mint egy hete részt vettem Noémi, „Theta ásás nap – ahogy még nem csináltad” nevű programján. Egy komplexen kidolgozott módszer részese lehettem. Látszik, hogy nem egy éjszaka alatt lett kigondolva, bőséges munka van mögötte.

Noémi türelemmel mégis határozottan, de puhán vezeti a csoportot a foglalkozáson. Az az ember érzése, mintha egy fiatal nő bőrébe bújt keleti bölccsel lenne egy szobában (ezt nem csak az ásás napon lehet érezni).

Az egész nap kellemesen telt, annak ellenére, hogy majdnem végig potyogtak a könnyeim és néha nehezen beszéltem. Ez nem rossz dolog, a tisztulási folyamat része.

Nem könnyű magunkkal és a hibáinkkal szembenézni vagy a kellemetlen problémáinkkal, de ha van hozzá erőnk és kitartásunk, amit cserébe kapunk, az megfizethetetlen!

Az ásási metódus könnyen követhető, rengeteg az AHA élmény. A „basszus ezt eddig észre se vettem”, valamint a „hogy a fenébe nem tűnt ez fel eddig?” mondatok sokszor röpködhetnek ezen az eseményen.

Számomra olyan problémát sikerült elboronálni végre, ami 13 éves korom óta nehézséget okozott. Mintha 11 év után felkapcsolták volna a lámpát egy olyan szobában, amit eddig nem láttál, csak tudtat, hogy valahol van.

A program után főleg másnap, erős felszabadultság érzés kényeztetett és valami belső vidám izgatottság és erő érzet, hogy ezek után bármit képes vagyok megoldani.

Én, személy szerint, mindenkinek ajánlom!!! …Rengeteget lehet tanulni mások történeteiből is és saját magunktól is, Noémitől meg pláne.

Noémi ásási módszere új kaput nyit számunkra az önmunkában és a ThetaHealing világában! 🌸

Köszönöm, hogy a részese lehettem! ❤️

Bogi”

Részletek

Dátum:
2022.10.15.
Időpont:
10:00 - 17:00
Összeg:
33000HUF
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala