Események betöltése

Vissza a program listához

 • Ez az esemény elmúlt.

BETELT! SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – A felemelkedés útja 2022 ŐSZ

2022.10.20. 00:00 - 2022.11.02. 11:00

Online jelentkezem

SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – A felemelkedés útja
Csoportos utazás – max. 20 fő
2022. OKTÓBER 20 – NOVEMBER 02.
14 nap/13 éjszaka

Egy különleges utazás “útkeresőknek” és azoknak, akik választ szeretnének találni elakadásaikra és egy más perspektívából meglátni és megtalálni önmagukat!

Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy „tudati” váltásra, magasabb szintű haladásra.

A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen – az Istenek szigetén. Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az „elszigetelődést” mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt – már önmagában is – az újjászületésre.

Ez a különleges program tartalmazza a balinéz tisztító szertartásokat, rituálékat, mely ceremóniák igen fontosak a balinéz emberek életében, kultúrájuk szerves része, melyek mind spirituális fejlődésük érdekében történnek.

Látogatást teszünk egy balinéz szent ember, spirituális tanító házában is, aki a tisztító ceremónia alatt ősi, szanszkrit mantrák és füstölők segítségével erősíti szellemi, lelki tisztulásunkat és fizikai védelmünket, majd a végén áldást kapunk tőle.

Ez a két hét tartalmazza továbbá a közös imákat az ősi hindu templomok falai között, a gyógyulni vágyóknak helyi gyógyítóval /balian/ való találkozás lehetőségét, és megtalálhatóak benne a meditációs elvonulások hagyományai is.

S természetesen mindvégig velünk lesz szellemi segítőnk, Tomek Noémi is, aki különböző oldási technikákkal, számtalan lelki gyakorlattal, speciális meditációkkal és csoportos foglalkozásokkal segíti a résztvevőket a múlt könnyebb lezárásában, az elengedésben és a lélek újbóli felemelkedésében.

A programok fő bázisa – a szálláshely – Ubud városa /az indonéz „obat” szóból kapta a nevét, melynek jelentése: gyógyszer. Rengeteg gyógyító él a városban és ez a különleges energia lengi be az egész térséget, mely gyógyítói központ, de egyben Bali kulturális központja is.

A két hét utolsó pár napjára átköltözünk egy óceánparti szállásra Sanur városába, ahol már az óceáné és a pihenésé lesz a főszerep.

A sziget atmoszféráját a templomok és vallások kavalkádja teszi méltán „isteni szigetté”, melyek hindu, buddhista és kínai hagyományokat őriznek falaik között.

Egy rövid ízelítő a programból:

 • Az ősi buddhista meditációs hely a Goa Gajah elefántbarlang, vagy a Tirtha Empul szent forrás, mely a balinéz hinduk egy ősi zarándokhelye a spirituális megtisztulásra. De említhetnénk a Besakih hindu anyatemplomot is az Agung vulkán lábánál, mely több, mint ezer éve a balinézek legszentebb, legnagyobb temploma.
 • Útközben láthatunk fűszertermesztő falvakat, kávéültetvényeket, és itt vannak még Tegallalang legvarázslatosabb rizsteraszai is. A felsorolást méltán zárja Bali legimpozánsabb vulkáni krátere – a Batur vulkán, ahova szintén ellátogatunk.
 • Bepillantást nyerhetünk Bali hihetetlenül gazdag művészetébe, kézművességébe is, hagyományos táncaitól kezdve, ezüst és arany ékszerműhelyein át, egészen a különleges batikolási technikájukig bezárólag.
 • Nem maradhat ki a felsorolásból a testet és lelket pihentető strandolás sem Dél-Bali egyik tengerparti városában.

Az utazás programleírásában még sok olyan lehetőséget találsz, amely élmények megtapasztalása elengedhetetlen, ha Balin jársz.

Az utazás kulturális és spirituális hátterét az Orianna Bali Tours (www.oriannabalitours.net) és Tomek Noémi (www.oromvilag.hu) biztosítja.

 

A csoport vezetője Farkas Erika idegenvezető, aki 2010 óta él Bali szigetén, és az ott töltött évekből, életéből merítve ismeri a sziget kultúráját, mindennapi hagyományait, szokásait, valamint Tomek Noémi motivációs előadó, coach, mestertréner, ThetaHealing® Certificate of Science és Mester Instruktor, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer, podcaster, az Örömvilág alapítója, aki rendszeresen tart tanfolyamokat, meditációkat, egyéni konzultációkat Magyarországon.

Farkas Erika bemutatkozás:

https://www.oriannabalitours.net/l/bemutatkozom/

 

Tomek Noémi bemutatkozás:

https://www.oromvilag.hu/tomek-noemi/

 

Részvételi díj: 1111 Euro/fő

Jelentkezési határidő: 2022. október 04.

A résztvevők száma limitált – 20 fő – ezért ajánlott a korai foglalás.

 

A részvételi díj tartalmazza:

 • 10 éjszakára elhelyezés Ubud város központjában, hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas/ koedukált bungalókban, trópusi dzsungel környezetben, patak és rizsföldek tőszomszédságában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
 • 3 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas vagy franciaágyas, hangulatos szobákban, közvetlenül az óceánparton, Sanur város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi-t)
 • reggeli a szálláson
 • retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
 • 2 egész napos kirándulás
 • 1 félnapos kirándulás
 • összes belépőjegy a kirándulások alatt
 • utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek
 • helyi idegvenvezető és a magyar nyelvű túravezető
 • spirituális-szellemi-önfejlesztő programokon való részvétel Tomek Noémivel:
  – specifikusan felépített, közös vezetett meditációk a felemelkedésért, az Önmagunkhoz való visszatalálásért
  – „Nézőpontváltó Nap”: blokkok, negatív minták, genetikai programok, szellemi fejlődésünket, életünket tovább nem szolgáló dolgok/emberek/energiák elengedése, gyakorlatok a másként látásra, “ki is vagyok én valójában?” workshop
  – a tudatos teremtés technikájának elmélete és gyakorlata
  – újjászületés élmény meditációban
 • vadvízi evezés (rafting)/batikolás
 • virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál
 • rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások)
 • áldás, védelem és tisztító szertartás egy balinéz hindu főpap házában
 • adományok a templomokban és rituálé alatt
 • szervezési díj, adók, illetékek

A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:

 • retúr nemzetközi repjegy, illetékekkel (csoportos jegy foglalva 254.000 Ft-ért Budapestről)
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
 • személyes kiadások
 • reggelin kívüli étkezések (ebéd, vacsora)
 • fakultatív programok költségei: talpreflexológiás gyógyítás egy tradicionális balinéz gyógyító házában, egyéb fakultatív programok

 

Jelentkezés, további információ:

Tomek Noémi:

program@oromvilag.hu

Farkas Erika:

oriannabalitours@gmail.com

 

Visszajelzések a korábbi útjainkról:

„Azt éreztem, mennem kell. Bali hívott. Tudtam, ott leszek. Így is lett.

Belső utazásra mentem, hogy visszataláljak magamhoz. De amit kaptam, az ennél sokkal több. Szavakkal leírhatatlan az a csoda, amit átélhettem Balin.

A sziget számtalan természeti csodája, a hihetetlen magas rezgésű energia, a nyugalom, a béke, a könnyedség, a sok kedves mosoly, az alázat, a tisztelet, a szeretet mindenhol és mindenben.

Amikor csak VAGY, JELEN vagy, MOST vagy. Amikor egy Édenben ülsz a földön, érzed, hogy kapcsolódsz vele, érzed, hogy szétcsattan a lelked a boldogságtól, megállíthatatlanul folynak az örömkönnyeid a hálától, hogy itt vagy, és átélheted ezt. Amikor érzed, hogy a sziget szeretettel befogad. Amikor érzed, hogy EGY vagy Vele, EGY vagy Mindennel, és nincs más a lelkedben, csak a kiáradó Szeretet.

Kiváltságos dolog, hogy Erika és Noémi által végig mehettem ezen a testi-lelki tisztuláson, olyan helyekre, olyan szertartásokra eljutottam, amelyek a Balinézek életében is nagy jelentőséggel bírnak. Olyan felismeréseim, megéléseim lehettek az itt tartott meditációkon, konzultációkon, beszélgetések során, ami korábban még soha.

Végtelenül hálás vagyok Nektek ezért az útért, és mindazért, amit kaptam általa, aki lettem általa. A lelkem egy darabja még mindig ott van, és úgy érzem, ott is marad. / W. Nikolett” – 2018.

 

„Bali számomra egyet jelent a csodával. Eddigi életem legnagyobb és legmeghatározóbb élménye volt ez az út. Ha tehetném, már most visszaindulnék. A program rendkívül gazdag, lenyűgöző helyeket láthattunk. Betekintést kaptunk a balinézek mindennapjaiba, ezáltal teljesen át tudtuk venni a sziget szellemiségét, azt a hihetetlen gazdag és káprázatos kultúrát, amit képvisel. Utazásunk önmagunkban ezzel párhuzamosan ugyanilyen intenzitással zajlott, elképesztően átformáló, megértésekben, rálátásokban gazdag 2 hét áll mögöttünk. Szavakkal leírhatatlan az érzés, ami az ott töltött idő alatt hatalmába kerített. Teljesen más emberként tértem haza. Hálás köszönet ezért nektek, Erika és Noémi! Polczer Fanni” – 2018.

Részletek

Kezdés:
2022.10.20. 00:00
Vége:
2022.11.02. 11:00
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

Bali
Indonézia + Google Térkép

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: