Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az esemény elmúlt.

Tízmilliószoros Napi teremtő meditáció Tomek Noémivel – ingyenes

2022.11.15. 19:30 - 20:30

Online jelentkezem

Az idei utolsó Tízmilliószoros Napon ismét „INGYENES ÉLŐ, ONLINE TEREMTŐ MEDITÁCIÓ”ra várlak Benneteket hivatalos Facebook oldalamon.

Találkozzunk a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, és teremtsünk közösen! ✨ Legutóbb is 1100-an meditáltunk együtt, ami elképesztő élmény volt! ✨

 

Időpont: 2022. november 15. (kedd) 19:30

Helyszín: Tomek Noémi motivációs előadó hivatalos oldal www.facebook.com/tomeknoemi

A csoportos programoknak mindig nagy ereje van, gyertek, és hozzátok el Ti is saját álmaitokat és teremtő energiáitokat, részesüljetek a csoport támogató minőségeinek áldásából és a tér pozitív rezgéseiből! Hívjátok meg ismerőseiteket is, legyünk minél többen együtt ezen a csodálatos napon!

Jelezzetek vissza az „Érdekel”, vagy az „Ott leszek” gombokkal, és emlékeztetőt kaptok a kezdés előtt! https://fb.me/e/5gSjagcuy

 

Mit érdemes tudni az év utolsó Tízmilliószoros Napjáról?

„Buddha anyja, Mayadeví Indra országában született újjá, az istenek között. Hogy visszafizesse kedvességét és megszabadíthassa őt, Buddha 3 hónapot töltött tanításokkal az istenek birodalmában.

Mikor vissza akart térni a földre, Indra és Brahmá három nagy lépcsőt teremtettek egészen Shankisáig. Buddha lesétált a középső lépcsőn, a két szélsőn pedig lekísérték őt az istenek, feje fölé a tisztelet és nagyrabecsülés ernyőit tartották. Buddha Shankisában leereszkedett az égből, ott, ahol ma Uttar Pradesh található, mely ezért egyike a nyolc buddhista szent helynek.

Ezen a napon Buddha földre szállását ünnepeljük. Minden, amit teszünk, legyen nagyon tudatos, hiszen ez a nap tízmilliószoros pozitív, vagy negatív teremtő energiával rendelkezik.” (forrás: karmaguru.hu)

 

Szeretettel,

Tomek Noémi

Coach, Mestertréner
ThetaHealing Certificate of Science
Motivációs előadó, Podcaster

www.oromvilag.hu

program@oromvilag.hu

www.facebook.com/tomeknoemi

www.facebook.com/oromvilag

YouTube: Örömvilág

 

Részletek

Dátum:
2022.11.15.
Időpont:
19:30 - 20:30
Program kategória:

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 30 883 0211
E-mail:
program@oromvilag.hu
Szervező weboldala

Helyszín

Facebook Live

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: