Biztonságos, ha látható vagy? Mit mutatsz a világnak? Milyen álarcok mögé bújsz?

Az önismereti út legfontosabb témái között van az önazonosság. Nincs boldogság és egyensúly, nincs teljesség, ha nem vagy önmagad. A legtöbb ember azonban már élete kezdetén megtanulja, hogy akkor jár a legjobban, ha megfelel a környezete elvárásainak. Álarcokat, szerepeket ölt magára, és valódi lényét  ezek mögé bújtatva éli az életet. És tudod mi a nagy gond? Hogy sokan el is felejtik, kik ők, és már magukat sem látják.

Te látod magad? És látható vagy mások számára? Azt az életet éled, amit jó élned? Úgy viselkedsz, ahogy jól esik? Vállalod a véleményed? Miben fogod vissza magad? Mi az, amit nem mersz megmutatni?

Az Örömvilág podcast #160 epizódját egy hozzám nagyon közel álló hölgy inspirálta. Köszönöm Neki, hogy megemlítette, mennyire jó lenne ennek a témának egy külön adást szentelni. Jó volt átgondolni, és elégedetten tekintettem vissza a mögöttem álló útra, amin járva végre úgy élek, ahogy nekem jó. Ahogy nekem dolgom volt ezzel, úgy valószínűleg neked is van. csatlakozz hát hozzám, és beszélgessünk erről egy fél órát!

Szívesen megosztanád velem, velünk a témával kapcsolatos saját élményeidet, felismeréseidet,? Akkor – kérlek,- ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre. Ugyanitt témát is javasolhatsz a későbbi adásokhoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
Belső gyermek gyógyítása és kreativitás ébresztés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu