Események betöltése

Vissza a program listához

SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – A felemelkedés útja

október 15. 04:00 - október 28. 17:30

Online jelentkezem

🌸 Egy különleges utazás “útkeresőknek” és azoknak, akik választ szeretnének találni elakadásaikra és egy más perspektívából meglátni és megtalálni önmagukat!

🌸 Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy „tudati” váltásra, magasabb szintű haladásra.

🌸 A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen – az Istenek szigetén. Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az „elszigetelődést” mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt – már önmagában is – az újjászületésre.

🌸 Ez a különleges program tartalmazza a balinéz tisztító szertartásokat, rituálékat, mely ceremóniák igen fontosak a balinéz emberek életében, kultúrájuk szerves része, melyek mind spirituális fejlődésük érdekében történnek.

🌸 Látogatást teszünk egy balinéz szent ember, spirituális tanító házában is, aki a tisztító ceremónia alatt ősi, szanszkrit mantrák és füstölők segítségével erősíti szellemi, lelki tisztulásunkat és fizikai védelmünket, majd a végén áldást kapunk tőle.

🌸 Ez a két hét tartalmazza továbbá a közös imákat az ősi hindu templomok falai között, a gyógyulni vágyóknak helyi gyógyítóval /balian/ való találkozást, de megtalálhatóak lesznek a meditációs elvonulások hagyományai is.

🌸 S természetesen mindvégig velünk lesz szellemi segítőnk, Tomek Noémi is, aki különböző oldási technikákkal, számtalan lelki gyakorlattal, speciális meditációkkal és csoportos foglalkozásokkal segíti a résztvevőket a múlt könnyebb lezárásában, az elengedésben és a lélek újbóli felemelkedésében.

🌸 A programok fő bázisa – a szálláshely – Ubud városa /az indonéz „obat” szóból kapta a nevét, melynek jelentése: gyógyszer. Rengeteg gyógyító él a városban és ez a különleges energia lengi be az egész térséget, mely gyógyítói központ, de egyben Bali kulturális központja is.

🌸 A két hét utolsó pár napjára átköltözünk egy óceánparti szállásra Sanur városába, ahol már az óceáné és a pihenésé lesz a főszerep.

🌸 A sziget atmoszféráját a templomok és vallások kavalkádja teszi méltán „isteni szigetté”, melyek hindu, buddhista és kínai hagyományokat őriznek falaik között.

Egy rövid ízelítő a programból:

🔸 Az ősi buddhista meditációs hely a Goa Gajah elefántbarlang, vagy a Tirtha Empul szent forrás, mely a balinéz hinduk egy ősi zarándokhelye a spirituális megtisztulásra. De említhetnénk a Besakih hindu anyatemplomot is az Agung vulkán lábánál, mely több, mint ezer éve a balinézek legszentebb, legnagyobb temploma.
🔸Útközben láthatunk fűszertermesztő falvakat, kávéültetvényeket, és itt vannak még Tegallalang legvarázslatosabb rizsteraszai is. A felsorolást méltán zárja Bali legimpozánsabb vulkáni krátere – a Batur vulkán, ahova szintén ellátogatunk.
🔸 Bepillantást nyerhetünk Bali hihetetlenül gazdag művészetébe, kézművességébe is, hagyományos táncaitól kezdve, ezüst és arany ékszerműhelyein át, egészen a különleges batikolási technikájukig bezárólag.
🔸 Nem maradhat ki a felsorolásból a testet és lelket pihentető strandolás sem Dél-Bali egyik tengerparti városában.
🔸 Az utazás programleírásában még sok olyan lehetőséget találsz, amely élmények megtapasztalása elengedhetetlen, ha Balin jársz.

Az utazás kulturális és spirituális hátterét az
Orianna Bali Tours (www.oriannabalitours.net) és Tomek Noémi (www.oromvilag.hu) biztosítja.

A csoport vezetője Farkas Erika idegenvezető, aki 2010 óta él Bali szigetén, és az ott töltött évekből, életéből merítve ismeri a sziget kultúráját, mindennapi hagyományait, szokásait,

valamint
Tomek Noémi
motivációs előadó, mestertréner,
ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer,
aki rendszeresen tart tanfolyamokat, meditációkat, egyéni konzultációkat Magyarországon.

Tomek Noémi bemutatkozás:
https://www.oromvilag.hu/tomek-noemi/

Részvételi díj: 1111 Euro/fő
Jelentkezési határidő: 2021. október 01.
A résztvevők száma limitált – 20 fő – ezért ajánlott a korai foglalás.

A részvételi díj tartalmazza:

🔸10 éjszakára elhelyezés Ubud város központjában, hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas/ koedukált bungalókban, trópusi dzsungel környezetben, patak és rizsföldek tőszomszédságában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
🔸3 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas vagy franciaágyas, hangulatos szobákban, közvetlenül az óceánparton, Sanur város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
🔸reggeli a szálláson
🔸retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
🔸2 egész napos kirándulás 🔸1 félnapos kirándulás 🔸összes belépőjegy a kirándulások alatt
🔸utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek
🔸helyi idegvenvezető és a magyar nyelvű túravezető
🔸spirituális-szellemi-önfejlesztő programokon való részvétel Tomek Noémivel:
→specifikusan felépített, közös vezetett meditációk a felemelkedésért, az Önmagunkhoz való visszatalálásért
→”Nézőpontváltó Nap”: blokkok, negatív minták, genetikai programok, szellemi fejlődésünket, életünket tovább nem szolgáló dolgok/emberek/energiák elengedése, gyakorlatok a másként látásra, “ki is vagyok én valójában?” workshop
→ a tudatos teremtés technikájának elmélete és gyakorlata
→ újjászületés élmény meditációban
🔸vadvízi evezés (rafting)/batikolás
🔸virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál
🔸rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások) 🔸áldás, védelem és tisztító szertartás egy balinéz hindu főpap házában
🔸adományok a templomokban és rituálé alatt 🔸szervezési díj, adók, illetékek
🔸A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.

A részvételi díj nem tartalmazza:

🔹retúr nemzetközi repjegy, illetékekkel (220-280ezer HUF, a foglalási időponttól függően) ♦betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 🔹személyes kiadások 🔹reggelin kívüli étkezések (ebéd, vacsora) 🔹fakultatív programok költségei: talpreflexológiás gyógyítás egy tradicionális balinéz gyógyító házában, egyéb fakultatív programok

Jelentkezés, további információ:
Tomek Noémi: program@oromvilag.hu
Farkas Erika: oriannabalitours@gmail.com

Részletek

Kezdés:
október 15. 04:00
Vége:
október 28. 17:30
Program kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervezők

Tomek Noémi
Orianna Bali Tours

Helyszín

Bali
Indonézia + Google Térkép

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra:

    Egy kártyacsomag, amely
    SEGÍTŐTÁRSAD A MINDENNAPOKBAN!