#158 Segítség, támogatás, együttműködés

Segítséget adsz, támogatást nyújtasz vagy együttműködéseid vannak? Ez a három szó és a hozzájuk kapcsolódó minőségek – véleményem szerint – egymásra épülnek, miközben tanuljuk, hogyan adjunk.

Az Örömvilág podcast csatorna számos epizódja szólt már a segítségnyújtás módjairól, vagy épp arról, hogy milyen a jó segítség (#054 epizód). Most újabb nézőpontokat hozok erre a három kifejezésre, a folyamatokra, amelyeket képviselnek, és a kapcsolatukra. Tarts velem, és megnézzük mindhármat, méghozzá figyelembe véve a két főszereplőt: azt, aki ad, és azt is, aki kap. Milyen energiák mozgatják vajon az egyiket és a másikat?

Te melyik verziót választod a saját életedben? Minden életterületen ugyanazt, vagy személy- és helyzetfüggő ez nálad? Hogyan kérsz? És hogyan adsz?

Tarts velem, és beszélgessünk erről fél órát! Hozd a nyitottságod, add hozzá a saját energiád, és építsünk együtt egy magasabb igazságot! Ha szeretnéd további gondolatokkal kiegészíteni a hallottakat, vagy csak megosztanád véleményed, felismerésed, kérlek, írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 7-20. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 21 – december 6.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu