A spirituális gyakorlatok beleilleszthetők a mindennapokba? Hogyan lehet hétköznapi a spiritualitás?

Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, ahol a spirituális gyakorlat egy külön programpont, előre beírva a naptárba. Hétvégi tanfolyam, önismereti csoport, workshopok, jógaórák… de mi történik akkor, amikor a sima egyszerű hétköznapok zajlanak? Az Örömvilág podcast #157 epizódjában ilyen, és ehhez hasonló praktikus kérdésekre keressük a válaszokat.

El tudod képzelni, hogy tudatosan vasalsz? Hogy spirituális energiából főzöl? Hogy emelkedett és harmonikus rezgésekben szállsz fel a zsúfolt metróra?

A spiritualitás valójában a lélekkel való foglalkozás, ahogy erről bő három éve, még a podcast csatorna indulásakor készítettem is egy külön epizódot. Bevallom, nem hallgattam vissza, mielőtt a mostanit rögzítettem, csak engedtem, hogy megmutassa magát minden olyan nézőpont, amelyről most érdemes beszélgetnünk. Joggal merül fel a kérdés: ki lehet hagyni bármiből a lelked? Félre tudod tenni?

Tarts velem, és boncolgassuk együtt ezt az izgalmas témát! Ha szeretnéd további gondolatokkal kiegészíteni a hallottakat, vagy csak megosztanád véleményed, felismerésed, kérlek, írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Előkészületben: 
MEDITÉTA – online meditációs sorozat. Téma: A betegségek: 2023. február 7. 19:30
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 7-21.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu