Milyen kifogásod van arra, hogy miért nem csinálod? Kifelé mutogatsz vagy magadas ostorozod? Mire használod a kifogásokat?

2023-ban kulcskérdés a cselekvés. Ebben a Mars és Szaturnusz által erősen meghatározott időszakban érdemes a kifogásokat félretenni, és a tettek mezejére lépni. Az Örömvilág podcast csatorna #156 epizódjában a kifogásokról mint magyarázkodásról és mint elkerülésről egyaránt beszélgetni fogunk. Ha velem tartasz, elmesélem, hol tanulja meg a legtöbb ember a kifogásgyártást. Gondolom, nem meglepő, ha ezért a magyarázatért is a gyermekkorunkig megyünk vissza.

Ebben az adásban bemutatom Neked a 3 fő kifogástípust, és egyesével, jó alaposan megismerjük, kielemezzük őket. Lesz szó kifelé mutogatásról, önostorozásról, és az időfaktorról is. Hasznos és szemfelnyitogató téma…

Milyen felismeréseket adott neked ez az epizód?  Hol érzed a kapcsolódásodat a hallottakhoz? Mi a Te fő kifogásod, és legfőképp: mit kezdesz vele mostantól? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Előkészületben: 
MEDITÉTA – online meditációs sorozat. Téma: A betegségek: 2023. február 7. 19:30
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz) : 2023. november 7-21.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu