Hiszel az azonnali gyógyulás lehetőségében? Vajon ez különös kegy, csoda, vagy bárki számára elérhető?

Egy élő videómhoz fűzött komment adta ennek az epizódnak a témáját. Időről-időre meg szokták kérdezni tőlem, hogy tényleg lehetséges-e, és hogy hogyan. Nos, igen, tényleg lehetséges. Voltam már tanúja és alanya egyaránt azonnali gyógyulásnak, de hogy minden pillanatban el tudom-e hinni, hogy megtörténik? Bevallom, nem. Azt viszont tudom, hogy milyen módon tudjuk magunkat nyitottá és befogadóvá tenni az azonnali gyógyulás megtapasztalására, és erről beszélgethetünk a mostani adásban.

Van pár olyan fontos téma, amin érdemes dolgozni az azonnali gyógyulás megtapasztalásának élményéért. Ezek között van például az is, hogy ismerjük az egészséget, és hinni tudjunk az egészséges állapot valóságában. Vannak persze más fontos „feltételek” is, amelyekről bővebben is hallhatsz, ha velem tartasz.

Neked van már személyes tapasztalatod az azonnali gyógyulásról? Mi a véleményed a témáról? Írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak programjaimra:

A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?