Ezt az epizódot Balin rögzítettem, és azokat a tapasztalataimat osztom meg benne, amelyeket az elmúlt években szereztem ide szervezett spirituális utazásaim során.

Ahhoz, hogy Budapestről eljussunk Balira, több, mint 11 ezer kilométert kell repülni. Másik földrész, más klíma, teljesen más kultúra, más szokásrendszer fogad minket, ami bizony sokak számára jócskán túl is van a komfortzónán.

Egyeseket ámulatba ejt a természeti környezet, de azzal már nem feltétlenül vannak kibékülve, hogy milyenek az illemhelyek. Van, aki odavan a kultúráért, de retteg az itt élő állatoktól. Más-más határokkal érkeznek ide az emberek, és ez mindig tanít valami fontosat.

Az Örömvilág podcast #147. epizódjában – nyakig az általam annyira imádott – „balienergiában”, egy relatív elcsendesedett hajnalon kezdeményeztem Veled ezt a beszélgetést. Ha van kedved, tarts velem, és járjunk körül együtt néhány érdekes nézőpontot!

Benned milyen gondolatok, felismerések születtek meg? Írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt témajavaslataidat is szeretettel várom.

Ha tetszenek a témák és az adások, kérlek, iratkozz fel YouTube csatornámra, ahol az összes eddigi epizód mellett más érdekes és hasznos tartalmat is találhatsz.

Szeretettel várlak programjaimra:

A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Női pénzügyek mesterkurzus – szívvel, lélekkel (Budapesten): 2022. november 19-20.
Előkészületben: 
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?