Sokan csak keresik mostanság a belső békét, de nem találják. Pedig ha képesek vagyunk hozzá kapcsolódni, az segít visszabillenni az egyensúlyi állapotba.

A belső béke olyan, mint az origo. Stabil mag, az oszlop, ami mindig megtart. Úgy gondolom, a jelenlegi, meglehetősen kiszámíthatatlan helyzetben különösen fontos, hogy ráleljünk, hogy fenntartsuk, hogy visszataláljunk hozzá.

Mi az, ami téged könnyen kihoz a a sodrodból? Mi az, ami pillanatok alatt kibillent? És mi az, ami segít abban, hogy békességet érezz?

Egyéni folyamatokban gyakran szembesültem azzal a hiedelemmel, hogy a békesség állapota unalmas és mozdulatlan. Pedig a belső béke nem azt jelenti, hogy ne légy boldog, vagy ne örülj, sőt, még azt sem, hogy ne légy dühös vagy csalódott. A belső béke akár létállapottá is fejleszthető, miközben a földi játszótéren úgy játszol, ahogy épp szeretnél.

Erről és saját belső béke keresésemről is mesélek az Örömvilág podcast csatorna #143 adásában. Tarts velem, számítok értő füleidre!

Milyen gondolatokat indított el benned a mai adás témája?  Mondd el véleményed Te is a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Rendszeres Örömvilág podcast hallgató vagy? Szerinted is itt az ideje, hogy végre személyesen találkozzunk? Szeretettel hívlak és várlak az Örömvilág Podcast 3. születésnapja alkalmából rendezendő rendhagyó, ünnepi közönségtalálkozóra Székesfehérvárra, az Örömvilág Tudatosság Központba!

Időpont: 2022. október 7. (péntek) 17:30

A regisztrációhoz ragadj billentyűzetet, és írd meg, neked mit jelentenek az adások, hogyan szól Neked és Érted is az Örömvilág podcast. Leveled a podcast@oromvilag.hu címen várom 2022. szeptember 30-ig.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (Betelt!!!)
A NŐ, HÉTSZER” – 7 hónapos SZEMÉLYES női kör: 2022. november 13 – 2023. május 7.
Előkészületben: 
ThetaHealing „Létezések síkjai” SZEMÉLYES tanfolyam Székesfehérváron: 2022. november 22-26.
Mélyebb önismereti elvonulás Kisnyalkán: 2023. január 26-29.
Családi minták oldása és újjászületés elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. április 28 – május 1.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?